back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σαμπαλένκα: “Δέχθηκα πολύ μίσος”

Διαβάστε επίσης

Η Αρίνα Σαμπαλένκα, αποκάλυψε ότι αντιμετωπίσθηκε με μίσος από ορισμένους Ουκρανούς στο παγκόσμιο σιρκουί, από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, τον Φεβρουάριο του 2022.

«Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο για εμένα, γιατί ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει τόσο μίσος στα αποδυτήρια», είπε χαρακτηριστικά η Λευκορωσίδα τενίστρια Νο2 στον κόσμο και εξήγησε: «Προφανώς στο Instagram, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σε μισούν μόλις χάνεις αγώνες, αλλά αυτό που έζησα στα αποδυτήρια δεν το είχα αντιμετωπίσει ποτέ. Δεν τσακωθήκαμε, αλλά κάναμε περίεργες συζητήσεις, όχι με τα κορίτσια, αλλά με τα μέλη του προσωπικού τους. Πραγματικά ήταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά τώρα είναι καλύτερα. Δυσκολεύθηκα να καταλάβω, ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που με μισούν χωρίς λόγο. Εννοώ, ότι δεν έκανα τίποτα».

Στο Indian Wells την περασμένη εβδομάδα, η Ουκρανή, Λέσια Τσουρένκο επέλεξε ν’ αποσυρθεί αντί να αντιμετωπίσει την Σαμπαλένκα, υποστηρίζοντας ότι έπαθε «κρίση πανικού», μετά από μια συνομιλία με τον CEO της WTA, Στιβ Σάϊμον, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι Ρώσοι και Λευκορώσοι δεν αποκλείσθηκαν από το σιρκουί.

Ωστόσο, η Σαμπαλένκα, εκτιμά ότι η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη τώρα: «Συννειδητοποίησα, ότι δεν έφταιγα εγώ και δεν τους πλήγωσα καθόλου. Και είμαι σίγουρη, ότι οι άλλοι Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές δεν έκαναν τίποτε περισσότερο στους Ουκρανούς. Μόλις συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά είναι συναισθήματα και πρέπει να τα αγνοήσω και να επικεντρωθώ στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να ελέγξω τα συναισθήματα των άλλων».

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα