18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σερέλης: “Δεν μας κάνει αδιάφορους ότι δεν έχουμε ελπίδες για τα playoffs”

Διαβάστε επίσης

Με αρκετά προβλήματα θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός για την 30ή αγωνιστική της Euroleague.

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τη δύσκολη αποστολή που έχουν οι «πράσινοι» απέναντι στους Καταλανούς και τόνισε πως η ομάδα του δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αποκλεισμό του Τόμας από την Basket League: «Είναι 100% επαγγελματίας. Παρά το γεγονός πως είναι λίγο καιρό στον Παναθηναϊκό, είναι σαν να βρίσκεται στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Έχει κάνει τρομερή προσπάθεια, μετά και τη δική μου έλευση με την αλλαγή του προπονητικού τιμ. Δυστυχώς μπορούσα να κάνω μόνο μία αλλαγή. Ήταν μια δύσκολη απόφαση και ό,τι κι αν επέλεγα θα ήταν άδικο! Σκεφτήκαμε ποιος ήταν πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα και θα μας βοηθούσε όπως είναι κτισμένη η ομάδα. Νομίζω ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, από το να επιλέξω τον Γκριγκόνις. Η αντιμετώπιση του Τόμας είναι άκρως επαγγελματική και το πόσο σκέφτεται την ομάδα, παρά την απογοήτευσή του».

Για τη διάθεση… θυσίας του Παναθηναϊκού: «Ήταν το πρώτο πράγμα που ζητήσαμε. Ήρθαμε τον Φεβρουάριο και δεν νομίζω πως μπορούμε να θέλξουμε στο επιθετικό κομμάτι. Έπρεπε να… θυσιαστούμε και να βάλουμε τα κορμιά μας για να πάρουμε νίκες. Ακόμη κάθε παίκτης έπρεπε να βγάλει στοιχεία που δεν είχε δείξει από την αρχή της χρονιάς και πολλές φορές γίνεται σε μεγάλο χρονικό διάστημα αυτό. Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα με πολλή δύναμη και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, με αμυντική προσήλωση».

Για τις απουσίες: «Δε θα έχουμε τους Πονίτκα και Μπέικον σε αυτό το ματς».

Για τον Γουίλιαμς: «Έχει έναν πολύ μικρό τραυματισμό που αν ήμασταν διαφορετικά θα μπορούσε να ξεκουραστεί σε κάποιο ματς. Το προσπαθήσαμε με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι εύκολο όπως είδαμε. Θέλουμε να κερδίζουμε όμως και το γεγονός πως επειδή δεν έχουμε ελπίδες για τα playoffs δε μας κάνει αδιάφορους. Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο να ξεκουράσουμε τον Γουίλιαμς, ούτε τους Λι και Ουόλτερς. Οπότε προσπαθούμε να κάνουμε μια διαχείριση. Δε νιώθει άνετα σε όλα τα ματς και έχει παίξει σε πολλά με αυτοθυσία».

Για τον Μαντζούκα: «Η μαγική λέξη είναι συνέπεια. Αυτό που περιμένουμε από κάθε παίκτη είναι ποτέ να μη νιώθει σίγουρος, να μη νιώθει άνετος, με την έννοια πως πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να διεκδικεί πράγματα. Περιμένουμε να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και να γίνει μια σταθερά για την ομάδα. Το ίδιο περιμένουμε και από άλλα παιδιά. Δεν έχω παράπονο από κανέναν τους. Προσπαθούν όλοι. Δεν είναι και πολύ εύκολο όμως το να κερδίζουμε και να παίρνουν χρόνο. Έχουμε ελάχιστες προπονήσεις και προσπαθούμε να τους εντάξουμε όλους».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα