back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απόλλων Σμύρνης – Τενερίφη 18-8: Ιστορική πρόκριση στον τελικό του Len Challenger Cup

Διαβάστε επίσης

Στον τελικό του Len Challenger Cup προκρίθηκε ο Απόλλων Σμύρνης, μετά τη νίκη του με 18-8 με την Τενερίφη στο κατάμεστο Σεράφειο.

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε την Τενερίφη στο Σεράφειο κολυμβητήριο και προκρίθηκε στον τελικό του Len Challenger Cup. Εκεί σε διπλά παιχνίδια θα αντιμετωπίσει την Τεράσα που απέκλεισε με δυο νίκες (15-12 και 10-8) την ΕΝΚΑ.

Ο Απόλλων Σμύρνης που είχε χάσει στον πρώτο αγώνα με 11-10, από την πρώτη περίοδο έκανε ότι ήθελε μέσα στο νερό και όχι μόνο κάλυψε τη διαφορά με το ξεκίνημα αλλά ήταν και μπροστά με 5-0 ενώ η πρώτη περίοδος τελείωσε 6-1.

Με αυτή τη διαφορά φυσικά από την πρώτη περίοδο, ήταν εξαιρετικά δύσκολο για την Τενερίφη να επιστρέψει, απέναντι σε έναν σοβαρό και πειθαρχημένο Απόλλωνα Σμύρνης που είχε και τη βοήθεια του κόσμου. Οι Ισπανοί μείωσαν σε 7-3 αλλά με ένα γρήγορο 2-0 οι γηπεδούχοι πήγαν τη διαφορά για πρώτη φορά και στο +6 (9-3) ενώ το ημίχρονο ήταν 9-4.

Φυσικά η συνέχεια ήταν ένα μεγάλο…πάρτι για τον Απόλλωνα και τον κόσμο του που δικαιολογημένα πανηγυρίζει την ιστορική πρόκριση στον τελικό μίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 3-3, 5-2, 4-2.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 3, Δίπλαρος, Μπραϊμης, Χονδροκούκης 2, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 4, Μυρίλος, Σολανάκης 3, Καβουσανός.

Τενερίφη (Άλμπερτ Εσπανιόλ – Φερμίν Μπενασάρ): Μαλνέρο, Αλέγκρε 1, Εσπινόζα, Ντίαζ, Μαγκρίνα, Γκουτιέρεζ, Κένινγκ 2, Εσπανιόλ, Μερκάδο 1, Γκονζάλες 1, Σαλβαδόρ 3, Ροντρίγκεζ, Πέρεθ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα