back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ηλιούπολη: Πως δρούσε ο 44χρονος προπονητής και κατά συρροή βιαστής ανηλίκων – Αναζητούνται άλλα θύματά του

Διαβάστε επίσης

Με στόχο να αποκαλυφθεί ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων του 44χρονου προπονητή Τάε Κβο Ντο από την Ηλιούπολη, η αστυνομία προσανατολίζεται να δημοσιοποιήσει σύντομα το πρόσωπο και τα στοιχεία ταυτότητας του. Εναντίον του προπονητή έχουν υποβληθεί συνολικά έως σήμερα, 5 επώνυμες καταγγελίες από μαθήτριες του, τις οποίες είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και βιάζει κατά τα περασμένα 11 χρόνια .

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν αιτηθεί την άμεση δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου

Τα πέντε κορίτσια , που σήμερα είναι ενήλικες καταγγέλουσες είχαν πέσει στα “δίχτυα” του 44χρονου, μεταξύ του 2009 και του 2020. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ως αθλήτριες του Τάε Κβο Ντο σε ηλικία από 12 έως 16 ετών είχα βιασθεί από τον προπονητή τους και είχαν βασανιστεί και εκβιαστεί για να μην μιλήσουν . Ο κατηγορούμενος προπονητής εφάρμοζε ένα συγκριμένο σχέδιο προκειμένου να παγιδεύσει τα θύματα του . Αφού εκθείαζε τα αθλητικά προσόντα των κοριτσιών τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου Τάε Κβο Ντο της Ηλιούπολης, στον οποίο ήταν προπονητής και όπου έκαναν πολύωρες ατομικές προπονήσεις με τον 44χρονο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των καταγγελουσών ο προπονητής απομόνωνε τα κορίτσια και τα βίαζε συστηματικά, τόσο σε χώρους του γυμναστηρίου, όσο και στο ίδιο του το σπίτι, την ώρα που απουσίαζε η γυναίκα του.

Χαρακτηριστικό της μεθοδικότητα του ήταν το σύνθημα που είχε επιλέξει για τη διοργάνωση του summer camp του συλλόγου “Προτεραιότητα μας η ασφάλεια και η χαρά των παιδιών που μας εμπιστεύεστε”.

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν σταλεί τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, ένας σκληρός δίσκος και μια κάρτα μνήμης, που κατασχέθηκαν κατά τις έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι, το αυτοκίνητό και τη σχολή του 44χρονου. Ο 44χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, πέρασε χθες το κατώφλι των δικαστηρίων.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώπιον του ανακριτή.

Newsroom Αθήνα 984

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα