back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Δύσκολο έργο με Μπαρτσελόνα και απόντες τους Μπέικον και Πονίτκα

Διαβάστε επίσης

Την Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός για την 30ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα ψάξει απόψε στις 20:30-Novasport 4, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα για την 30ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε η νίκη με 86-82 κόντρα στη Βιλερμπάν στη Γαλλία, ενώ είχε προηγηθεί η επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-19 και δεν έχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας, παιχνίδια τα οποία μπορεί να αξιοποιήσει ως προετοιμασία ενόψει της μάχης για την κατάκτηση του τίτλου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Χρήστος Σερέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντουέιν Μπέικον και Ματέους Πονιτκα, με αμφότερους να ταλαιπωρούνται από διάστρεμμα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πάρις Λι, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην κνήμη του ποδιού του και έχασε την προπόνηση της Τετάρτης. Παρ’ όλα αυτά, λογικά θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αποψινή αναμέτρηση.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 19-10, έχοντας δύο νίκες λιγότερες από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Κόρι Χίγκινς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, αλλά ταξίδεψε στην Αθήνα.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα