back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αργεντινή: Αποθέωση στο ματς-φιέστα για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές

Διαβάστε επίσης

Ένα τρελό πάρτι στήθηκε στο ανανεωμένο «Μονουμεντάλ» που υποδέχθηκε τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του σε μία βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη.

Τρεις μήνες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ, ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του επέστρεψαν στην πατρίδα για φιλικό αγώνα με τον Παναμά, και αυτό που έζησαν, σε μία φιέστα άνευ προηγουμένου στο ανανεωμένο «Μονουμεντάλ», δύσκολα μπορεί να περιγραφεί.

Περισσότερος από 85.000 κόσμος γέμισε ασφυκτικά την έδρα της Ρίβερ Πλέιτ ενώ από το πρωί οι δρόμοι του Μπουένος Άιρες ήταν γεμάτοι από κόσμο που παραληρούσε για την «αλμπισελέστε». Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:30 τοπική ώρα, ωστόσο οι εκδηλώσεις στο γήπεδο άρχισαν τουλάχιστον πέντε ώρες πριν και φυσικά δεν τελείωσαν με τη λήξη του ματς.

Η πιο συγκλονιστική στιγμή ήταν όταν οι ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και όλο το γήπεδο τραγουδούσε το «Muchachos», με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της Αργεντινής να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους από τη συγκίνηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αργεντινή νίκησε με 2-0 τον Παναμά χάρη σε γκολ των Αλμάδα και Μέσι ο οποίος σκόραρε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και έφτασε τα 800 γκολ καριέρας. 701 με Μπαρτσελόνα και Παρί ενώ έχει 99 με το εθνόσημο.

  Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα