back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Aπόλλωνας κέρδισε 2-0 την ΑΕΚ Β΄και κυνηγάει την Κηφισιά

Διαβάστε επίσης

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ Β’ στα Σπάτα και μείωσε στους 3 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Κηφισιά.

Με φόρα από τη νίκη στο ντέρμπι με την Κηφισιά, ο Απόλλων Σμύρνης ήταν… κυνικός απέναντι στην ΑΕΚ Β’ για την 15η στροφή της Super League 2 και με 2-0 πήρε ένα ακόμη τρίποντο στην προσπάθεια του να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή.

Έτσι, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μείωσε στους τρεις τη διαφορά από την Κηφισιά, πανηγυρίζοντας για 6ο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από την έδρα του. Τα… ίδια για τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης που είχε τις ευκαιρίες της να ισοφαρίσει (δοκάρι με τον Λάτσι στο πρώτο ημίχρονο) αλλά λάθη και ολιγωρίες την πλήγωσαν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλων πήρε προβάδισμα στο 15′. Οι παίκτες του Βοσνιάδη αναπτύχθηκαν ωραία η μπάλα έφτασε στον Μωραϊτη που με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στις αρχές της επανάληψης, οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν τη μπάλα μπροστά από την περιοχή τους και ο Καρίμ με περίτεχνο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Χριστοφιλόπουλος (67′ λ.τ Χατζηκυριάκος), Λάτσι, Παρράς (85′ Γεωργέας), Γερολέμου, Δημητρίου, Μπότος, Κορομηλάς (61′ Πανεράς), Σκόνδρας (60′ Απ. Χριστόπουλος), Ζίνι.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Λούι (79′ Παπαγεωργίου), Κοροβέσης, Ντομίνγκες, Πατάπης, Μουστακόπουλος, Φατιόν (52′ Αναστασόπουλος), Περέιρα (66′ Ερέρα), Κουάδρα (79′ Θεοχάρης), Σαντάτ, Μωραΐτης (66′ Χαλίμι).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα