back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 11:00

Διαβάστε επίσης

Στην αύξηση του κατώτατου μισθού και στα όρια συνταξιοδότησης στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εργασίας, Παναγιώτης Τσακλόγλου, υποσχόμενος, μάλιστα, μια «πραγματικά καλή αύξηση» στις συντάξεις στο τέλος της χρονιάς. Μιλώντας το πρωί στο ΜΕΓΚΑ ο υφυπουργός Εργασίας, τόνισε ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου πάνω από 1 εκατ. χαμηλοσυνταξιούχοι θα δουν στους λογαριασμούς τους να πιστώνεται το εφάπαξ βοήθημα ύψους 200 με 300 ευρώ.

Η Ρωσία κρατά τη Λευκορωσία “πυρηνικό όμηρο”, εκτίμησε σήμερα το Κίεβο μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Μόσχα θα αναπτύξει “τακτικά” πυρηνικά όπλα στο έδαφος της συμμαχικής της χώρας. Με ανάρτησή του στο Twitter ο γραμματέας του ουκρανικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ολέξι Ντανίλοφ πρόσθεσε μάλιστα ότι η απόφαση της Ρωσίας αποτελεί “ένα βήμα προς τη διεθνή αποσταθεροποίηση της Λευκορωσίας”.

“Δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο εδώ: οι Ηνωμένες Πολιτείες αναπτύσσουν εδώ και πολύ καιρό τα τακτικά πυρηνικά τους όπλα στο έδαφος των συμμάχων τους”, δήλωσε ο Πούτιν χθες σε συνέντευξη που μεταδόθηκε στη ρωσική τηλεόραση.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε κατοικημένη περιοχή του Αμβούργου, ανέφερε η γερμανική εφημερίδα Bild. Σύμφωνα με τη Bild, η αστυνομία δέχθηκε κλήση λίγο πριν τα μεσάνυκτα και στο σημείο έσπευσαν 28 οχήματα. Στο πεζοδρόμιο μεταξύ δύο πολυκατοικιών αστυνομικοί εντόπισαν δύο νεκρούς άνδρες. Και οι δύο έφεραν τραύματα από σφαίρες και φαίνεται να πέθαναν ακαριαία. Η αστυνομία βρήκε ένα όπλο δίπλα στον έναν από τους δύο και εικάζει ότι αυτός σκότωσε τον δεύτερο άνδρα και στη συνέχεια ότι αυτοκτόνησε.

Καιρός:

Γενικά αίθριος για σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία έως 22 βαθμούς Κελσίου. Αυτή την ώρα η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη στο Γκάζι είναι 20 βαθμοί

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα