back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 12:00

Διαβάστε επίσης

Στην επανεκκίνηση του σιδηρόδρομου αναφέρεται στην εβδομαδιαία ανάρτηση του στο facebook o πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που δεσμεύεται μεταξύ άλλων ότι «θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ξανακερδίσει ο ελληνικός σιδηρόδρομος την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού». Επισημαίνει δε και τη διαδικασία έναρξης της ψηφιακής κάρτας εργασίας στον ΟΣΕ, την ΕΡΓΟΣΕ, αλλά και τις σταθερές συγκοινωνίες. Επίσης ο πρωθυπουργός αναφέρεται εκ νέου στο νομοσχέδιο για το νερό ξεκαθαρίζοντας και πάλι πως αυτό παραμένει δημόσιο αγαθό, ενώ διαμηνύει ότι «οι πολίτες θέλουν λύσεις και έργα και όχι τοξικότητα και ανούσιους καυγάδες». 

Μία κατάκοιτη γυναίκα απομάκρυναν οι πυροσβέστες από τη φωτιά που έχει ξεσπάσει σε διαμέρισμα τέταρτου ορόφου στην οδό Τσαμαδού στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα σύμφωνα με την πυροσβεστική είναι καλά στην υγεία της . Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα. 

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα καταστροφικών ανεμοστρόβιλων που έπληξαν την πολιτεία του Μισισίπι στις νότιες ΗΠΑ, με ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα να έχουν ισοπεδωθεί, την ώρα που νέα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αναμένονται σήμερα στην περιοχή. «Είναι μια τραγωδία», έγραψε στο Twitter ο Τέιτ Ριβς κυβερνήτης του Μισισίπι, κάνοντας λόγο για «καταστροφικές ζημιές». Από την πλευρά του ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε σήμερα την αποδέσμευση ομοσπονδιακής βοήθειας για τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να στηθούν προσωρινά καταλύματα, να γίνουν εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και να δοθούν δάνεια με μειωμένα επιτόκια για την κάλυψη των μη ασφαλισμένων περιουσιακών στοιχείων. 

Η Ρωσία κρατά τη Λευκορωσία “πυρηνικό όμηρο”, εκτίμησε σήμερα το Κίεβο μετά την χθεσινή ανακοίνωση  του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Μόσχα θα αναπτύξει “τακτικά” πυρηνικά όπλα στο έδαφος της συμμαχικής της χώρας.   

Σε ισχύ από αύριο κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά δίκτυα του Δήμου Αθηναίων λόγω εργασιών κατασκευής της γραμμής 4 του μετρό. Αναλυτικά στον ιστότοπο του σταθμού μας athina9.84.gr. 

Καιρός:     

Γενικά αίθριος  για σήμερα   στην Αττική.  Θερμοκρασία έως 22 βαθμούς Κελσίου. Αυτή την ώρα η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη στο Γκάζι είναι 21.4 βαθμοί  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα