back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

”Ανάπτυξη ρωσικών πυρηνικών όπλων στην Λευκορωσία θα σήμαινε ανεύθυνη κλιμάκωση και απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια”, έγραψε στο τουίτερ ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ, σχολιάζοντας σχετικές δηλώσεις του Βλάντιμιρ Πούτιν.

«Το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε επιφυλακή.. Δεν έχουμε δει μεταβολές στην διάταξη του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας οι οποίες θα μας οδηγούσαν να μεταβάλουμε την δική μας», δήλωσε εκπρόσωπος της Ατλαντικής Συμμαχίας.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Τζον Κίρμπι,: ‘’Δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι ο Πούτιν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία” ανέφερε μιλώντας στο δίκτυο CBS και συμπλήρωσε ότι προς το παρόν ‘’η Ουάσιγκτον δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει τη θέση της αναφορικά με τη στρατηγική αποτροπή’’.

Σε απεργιακό κλοιό από αύριο η Γερμανία. Παραλύουν χερσαίες, σιδηροδρομικές, αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές, καθώς τα συνδικάτα διεκδικούν αυξήσεις μισθών πάνω από τον πληθωρισμό.

Αύριο απολογείται ο συμβασιούχος σταθμάρχης που κατηγορείται ότι έφυγε νωρίτερα από τη βάρδια του τη μοιραία νύχτα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υποστηρίξει ότι η σύμβασή του είναι 8ωρη χωρίς πρόβλεψη υπερωριών και ως εκ τούτου δούλεψε κανονικά από τις δύο μετά το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ οπότε και σχόλασε. Την Τρίτη, 28 Μαρτίου αναμένεται να απολογηθεί για την ίδια κατηγορία ο αρχαιότερος σταθμάρχης της βάρδιας. Την Πέμπτη ενώπιον το εφέτη ανακριτή θα βρεθεί ο επιθεωρητής κυκλοφορίας. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η απολογία του θα πραγματοποιηθεί με υπόμνημα.

Ενώπιον της 14ης τακτικής ανακρίτριας, αναμένεται να απολογηθεί αύριο ο 44χρονος προπονητής ταεκ βο ντο στην Ηλιούπολη ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων αθλητριών του την περίοδο από το 2009 έως το 2020.

Κοινοποιείται αύριο η Κοινή Υπουργική Απόφαση για 1.213 προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία σε 137 δήμους της χώρας. Από τις συνολικά 1000 κενές οργανικές θέσεις, οι 181 αφορούν στον Δήμο της Αθήνας.

Καταβολές, σχεδόν 3 δισ ευρώ θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα 27-31 Μαρτίου 202. Αφορούν κύριες και επικουρικές συντάξεις καθώς και προκαταβολές συντάξεων Απριλίου, επιδόματα Μαρτίου καθώς και την έκτακτη ενίσχυση σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά,

Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας, τα ξημερώματα σήμερα στην Ομόνοια. Ομάδα έξι ατόμων, σταμάτησαν έναν 17χρονο, τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τον τραυμάτισαν με μαχαίρι -ευτυχώς ελαφρά- στο αριστερό χέρι, στον ώμο και το πόδι.

Στη Θεσσαλονίκη, συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στις αρχές, όταν ειδοποιήθηκαν ότι γυναίκα 60 περίπου ετών απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας, επί της οδού Γαβριηλίδη στο Ντεπώ. Στο σημείο έσπευσαν και παραμένουν κλιμάκιο της πυροσβεστικής, αστυνομικοί της ΕΛΑΣ καθώς και ειδικός διαπραγματευτής.

Σε ισχύ από αύριο κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά δίκτυα του Δήμου Αθηναίων λόγω εργασιών κατασκευής της γραμμής 4 του μετρό. Αναλυτικά στον ιστότοπο του σταθμού μας www.athina9.84.gr.

Καιρός

Γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις αύριο στην Αττική . Θερμοκρασία από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. 17,8 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα