back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τέμπη: Ενώπιον του εφέτη ανακριτή ο συμβασιούχος σταθμάρχης της Λάρισας

Διαβάστε επίσης

Εβδομάδα δικαστικών εξελίξεων στη υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών είναι αυτή που ξεκινά, καθώς από σήμερα ξεκινά ο κύκλος των απολογιών των νέων κατηγορουμένων οι οποίοι φέρονται, σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές, να συνδέονται με το τραγικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, θα απολογηθούν δύο σταθμάρχες και ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, οι οποίοι κατηγορούνται για διατάραξη των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή.

Σήμερα Δευτέρα θα περάσει την πόρτα του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή για να απολογηθεί ο συμβασιούχος σταθμάρχης της Λάρισας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα ισχυριστεί ότι η βάρδια του έληγε στις 10 το βράδυ και ο ίδιος έφυγε στις 10:15.

Αύριο Τρίτη θα απολογηθεί ο παλαιότερος σταθμάρχης, μόνιμος υπάλληλος του ΟΣΕ. Πρόκειται για τον άνθρωπο του οποίου η βάρδια έληγε στις 11 το βράδυ αλλά φέρεται να αποχώρησε νωρίτερα.

Τέλος, την Πέμπτη 30 Μαρτίου στον ανακριτή θα οδηγηθεί και ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, του οποίου η απολογία θα γίνει με υπόμνημα 80 σελίδων. Ο επιθεωρητής αναμένεται να προβάλει τον ισχυρισμό ότι είχε ζητήσει στη βάρδια και μέχρι και τις 11 να υπάρχουν δύο άτομα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα