back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Εκδήλωση λήξης της έκθεσης “Atlas of Mediterranean Liquidity”

Διαβάστε επίσης

Για τη λήξη της έκθεσης Atlas of Mediterranean Liquidity γύρω από το νερό στον αστικό χώρο της Αθήνας, το Goethe-Institut Athen μάς προσκαλεί σε μια δημόσια συζήτηση με το Γραφείο των Υδάτινων κοινών.

Το Γραφείο των Υδάτινων Κοινών είναι ένα διεπιστημονικό και διακαλλιτεχνικό πρότζεκτ που εστιάζει σε ερωτήματα σε σχέση με το «νερό» ως κοινό αγαθό και πραγματοποιείται αυτό το διάστημα στην Αθήνα.

Το εγχείρημα συνδέται με το ηχητικό έργο The Office of Hydrocommons: Hidden Waters [Το Γραφείο των Υδάτινων Κοινών: Κρυφά νερά], το οποίο αποτελεί μέρος της έκθεσης στο Goethe-Institut Athen. Στις 30 Μαρτίου, η Ελένη Ρήγα, επιμελήτρια του προγράμματος και του ηχητικού έργου, και η Χαρίκλεια Χάρη, επιμελήτρια του πρότζεκτ Μικρογεωγραφίες, θα παρουσιάσουν το έργο που αναπτύσσουν από κοινού στο πλαίσιο του Γραφείου των Υδάτινων κοινών ενεργοποιώντας παράλληλα την ηχητική εγκατάσταση.

Η εκδήλωση εμπλουτίζει το διεθνές πολυεπίπεδο και πολύπλευρο έργο Atlas με νέες οπτικές και αλληλεπιδρά με την έκθεση της Αθήνας προσεγγίζοντας εκ νέου το νερό – μια ουσία τόσο απαραίτητη για να ζήσουμε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε αγγλική γλώσσα.
Είσοδος ελεύθερη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα