back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κ. Γενηδούνιας: Καμία επίσημη απάντηση από τον ΟΣΕ, κυρίως για την κατάσταση στις σήραγγες

Διαβάστε επίσης

Για την κατάσταση στον σιδηρόδρομο μετά την τραγωδία στα Τέμπη μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην Ελευθερία Κουμάντου ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ (Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης), Κώστας Γενηδούνιας ο οποίος επισήμανε ότι ακόμα δεν έχουν λάβει καμία επίσημη διαβεβαίωση, που έχουν ζητήσει από τον ΟΣΕ, κυρίως για την κατάσταση στις σήραγγες και αποκάλυψε ότι ακόμα και σήμερα, σχεδόν ένα μήνα μετά την τραγωδία, «δεν υπάρχει φωτισμός στη σήραγγα στην Κακιά Σκάλα».

«Η Hellenic Train δεν έχει δρομολογήσει τα τρένα για Κιάτο γιατί περιμένει απαντήσεις από τον ΟΣΕ για την κατάσταση κυρίως στα τούνελ» τόνισε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «κάποιοι ίσως νομίζουν ότι θα ανοίξει ο σιδηρόδρομος με την ίδια κατάσταση που λειτουργούσε πριν, αυτό όμως δεν θα γίνει από κανέναν ανεκτό και δεκτό».

Ο κ Γενηδούνιας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «μετά από 28 ημέρες δεν μπορεί να μην έχει φωτισμό η σήραγγα στην Κακιά Σκάλα» και τόνισε ότι οι εργαζόμενοι θέλουν να λειτουργήσουν ξανά τα τρένα όσο δυνατόν πιο γρήγορα αλλά το πότε θα γίνει αυτό πρέπει να το απαντήσουν οι υπεύθυνοι.

«Δεν είναι εύκολη η κατάσταση για κανέναν μετά από αυτή την τραγωδία. Θέλουμε να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα τρένα ωστόσο να λειτουργήσουν με ασφάλεια, να βγουν επιτέλους οι υπεύθυνοι να μας απαντήσουν για το πότε θα ξανα κυκλοφορήσουν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα