back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΠΟ: «Μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Νέων, θα συνεχίσουμε να δίνουμε την πρέπουσα προσοχή»

Διαβάστε επίσης

Υπόκλιση από την ΕΠΟ στη σπουδαία επιτυχία της Εθνικής Νέων, που προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2023, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να δίνει την πρέπουσα προσοχή στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των μικρότερων ηλικιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Νέων για τη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας.

Το ταλέντο των ποδοσφαιριστών και η σωστή καθοδήγηση από τον προπονητή Αναστάσιο Θέο και τους συνεργάτες του, σε συνδυασμό με τον σωστό προγραμματισμό και την οργάνωση από τον τεχνικό διευθυντή κ. Κωνσταντινίδη και το τμήμα Εθνικών Ομάδων, έφερε αυτή τη μεγάλη διάκριση.

Η διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα συνεχίσει να δίνει την πρέπουσα σημασία και προσοχή στις Εθνικές Ομάδες των μικρότερων ηλικιών. Αυτές είναι η βάση μέσα από την οποία προωθούνται παίκτες στην Εθνική Ανδρών και επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του οργανωμένου ποδοσφαίρου σε διεθνές επίπεδο.

Ευχόμαστε ολόψυχα η πορεία της Εθνικής μας Ομάδας των Νέων να ολοκληρωθεί με μια μεγάλη διάκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι στη Μάλτα.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα