back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. Παπανδρέου: Είναι αδήριτη η ανάγκη αλλαγής της πορείας της χώρας

Διαβάστε επίσης

«Πάμε σε εκλογές με πολίτες δυσαρεστημένους, με την Ελλάδα να κατρακυλά σε δείκτες όταν μάλιστα, σήμερα λεφτά υπάρχουν», ανέφερε από το βήμα της Βουλής, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, λέγοντας ότι είναι αδήριτη η ανάγκη αλλαγής της πορείας της χώρας.

Αφού χαρακτήρισε προπαγανδιστική φούσκα το επιτελικό κράτος, εξέφρασε την άποψη ότι «ο κ. Μητσοτάκης, δεν μπορεί να ζητά εντολή να αλλάξει το Σύνταγμα, όταν καταπατά κάθε έννοια διαφάνειας, αξιοκρατίας, λογοδοσίας, ισονομίας με τις αποφάσεις και τις επιλογές του».

Με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον Κώδικα Μετανάστευσης, ο κ. Παπανδρέου, αναρωτήθηκε «αν περιποιεί τιμή για την χώρα μας και τον πολιτισμό της, υποψήφιος βουλευτής να δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις λόγω της Παλαιστινιακής καταγωγής του πατέρα του, παρότι ο ίδιος γεννήθηκε στην Ελλάδα». Ο πρώην πρωθυπουργός, αναφερόταν στην περίπτωση του δικηγόρου Μισέλ Αμπού Χάντμπα, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία.

«Καταδικάζουμε απολύτως τέτοια περιστατικά», ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, απαντώντας ωστόσο, στον κ. Παπανδρέου, είπε ότι «και δικοί σας υποψήφιοι βουλευτές ανεβάζουν στο facebook τέτοιου είδους ρατσιστικά σχόλια».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα