back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κολωνία: Απαγόρευση μεταγραφών για δύο σεζόν στην ομάδα

Διαβάστε επίσης

Η FIFA επέβαλε τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών για δύο σεζόν στην Κολωνία εξαιτίας παράνομης απόκτησης ενός νεαρού Σλοβένου επιθετικού.

Ο γερμανικός σύλλογος τιμωρήθηκε από την FIFA με απαγόρευση μεταγραφών για τις δύο επόμενες σεζόν, αφού η παγκόσμια ομοσπονδία έκρινε πως αποκτήθηκε παράνομα τον περσινό Γενάρη ο 17χρονος χαφ, Γιάκα Τσούμπερ-Ποτότσνικ.

«Ο κατηγορούμενος απαγορεύεται να εγγράψει νέους παίκτες, είτε σε εθνικό είτε σε διεθνές επίπεδο, για τις επόμενες δύο πλήρεις και διαδοχικές περιόδους εγγραφής μετά την έκδοση της παρούσας απόφασης», αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Ποτότσνικ μεταπήδησε στην Κολωνία στις 31 Ιανουαρίου του 2022 ως ελεύθερος. Μια ημέρα νωρίτερα, η μητέρα του έλεγε ότι έλυσε το συμβόλαιο με τον σύλλογο της πατρίδας του, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, το οποίο είχε ισχύ μέχρι το 2024. Η Ολίμπια κατηγόρησε την Κολωνία για υποκίνηση παραβίασης της σύμβασης και μήνυσε τη γερμανική ομάδα, με τη FIFA να παίρνει το μέρος των Σλοβένων.

Επομένως, η απαγόρευση θα ισχύει για το καλοκαίρι και τον χειμώνα που έρχεται και θα επηρεάσει ολόκληρο τον σύλλογο, όχι μόνο τους νέους. Σε μια περίοδο που η Κολωνία κινδυνεύει να χάσει δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της όπως ο Γιόνας Έκτορ και ο Έλιες Σκίρι.

Επιπλέον, η Κολωνία πρέπει να πληρώσει 54.000 ευρώ για τον Ποτότσνικ, ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό για τέσσερις μήνες και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει τους αγώνες U19 στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα