back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζει τη ρατσιστική επίθεση κατά του υποψηφίου στην Ηλεία Μάικ Άμπου Χάντμπα

Διαβάστε επίσης

Τη συμπαράσταση στον Μάικ ‘Αμπου Χάντμπα, υποψήφιο στην Ηλεία καταδίκασε ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταγγέλλοντας παράλληλα τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκε μέσω του διαδικτύου. Τη συμπαράστασή του εξέφρασε από το βήμα της Βουλής και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

«Είναι τιμή για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια υποψηφίων βουλευτών, όπως ο Μάικ ‘Αμπου Χάντμπα. Γεννημένος στην Ηλεία από πατέρα Παλαιστίνιο και μητέρα Ελληνίδα, ο Μάικ είναι ένας ενεργός πολίτης, μάχιμος δικηγόρος και αυτοδιοικητικός, που καθημερινά προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό για τον τόπο, την Ηλεία, και τους συμπολίτες του. Στεκόμαστε δίπλα στον Μάικ ‘Αμπου Χάντμπα στην προσπάθειά του για μια δίκαιη και ανοιχτή κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους», αναφέρει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Επισημαίνει ότι «η ρατσιστική επίθεση που δέχεται από ακροδεξιά στοιχεία εξαιτίας της καταγωγής και του ονόματος του είναι χυδαία και πρέπει να αποδοκιμαστεί από κάθε προοδευτικό πολίτη». Καταλήγει με την επισήμανση πώς όσοι «με κίνητρα ρατσιστικά προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία του ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με σύσσωμη την προοδευτική παράταξη. Ως εδώ».

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα