back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη Σόφια για το παγκόσμιο κύπελλο η εθνική ομάδα

Διαβάστε επίσης

Με προορισμό την Βουλγαρία, αναχώρησαν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο της Σόφιας, από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, δύο εβδομάδες μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη εμφάνισή τους στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Κύπελλο του Φαλήρου.

Στη Σόφια θα αγωνιστούν η Εθνική ομάδα ανσάμπλ (Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι), καθώς και η αθλήτρια του ατομικού Παναγιώτα Λύτρα, με στόχο να παρουσιαστούν ακόμα πιο βελτιωμένες και να διεκδικήσουν διακρίσεις.

Την ελληνική αποστολή, που αναχώρησε την Τετάρτη, συμπληρώνουν οι προπονήτριες Μαρίνα Φατέεβα, Φωτεινή Κωτσοπούλου, Μορφούλα Ντώνα, ο φυσικοθεραπευτής Μιχάλης Καλινδέρης, οι διεθνείς κριτές Μαρία Πάχτα, Έφη Πανταζίδου, καθώς και η Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή ως αρχηγός της αποστολής.

Η αυλαία του παγκοσμίου κυπέλλου της Σόφιας θα ανοίξει την Παρασκευή (31/03) με το πρώτο σκέλος, που περιλαμβάνει δύο όργανα στο ατομικό (στεφάνι, μπάλα), καθώς και το πρόγραμμα με τα 5 στεφάνια για το ανσάμπλ. Το Σάββατο (01/04) θα ολοκληρωθούν οι προκριματικοί, με τα υπόλοιπα δύο όργανα του ατομικού (κορύνες, κορδέλα) και με το πρόγραμμα με 3 κορδέλες / 2 μπάλες για τις ομάδες. Τέλος, την Κυριακή (02/04) θα διεξαχθούν οι τελικοί οργάνων, τόσο στο ατομικό όσο και στο ανσάμπλ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα