back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Καμίλα τίμησε τη Βασίλισσα Ελισάβετ φορώντας κοσμήματά της στη Γερμανία

Διαβάστε επίσης

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Καμίλα πραγματοποιούν την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία. Στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν τους ο ομοσπονδιακός πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ στο «Bellevue Palace» στο Βερολίνο, η Καμίλα απέδωσε φόρο τιμής στην Βασίλισσα Ελισάβετ και στην γιαγιά του συζύγου της, επιλέγοντας την περίφημη τιάρα Greville και ένα διαμαντένιο περιδέραιο από την συλλογή της βασίλισσας.

Σύμφωνα με το tatler η βασιλική σύζυγος φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με ασημένιες λεπτομέρειες του αγαπημένου της Βρετανού σχεδιαστή Μπρους Όλντφιλντ (Bruce Oldfield) και το συνδύασε με εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια και βραχιόλι.

Το περιδέραιο ήταν δώρο γάμου στην βασίλισσα Ελισάβετ το 1947, ενώ το διαμαντένιο διάδημα «Greville» ήταν το αγαπημένο της βασιλομήτωρος. Δημιουργήθηκε για την Μάργκαρετ Γκρεβίλλ (Margaret Greville) την βρετανίδα φιλάνθρωπος που έζησε στις αρχές του 20ού αιώνα.

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του βασιλικού ζευγαριού εκτός Ηνωμένου Βασιλείου από τότε που ο βασιλιάς Κάρολος ανέβηκε στο θρόνο και η μοναδική μέχρι την στέψη στις 6 Μαΐου στο Λονδίνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα