back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Ρώσος Κουλμπάκοφ διαιτητής στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Elite διαιτητή φέρνει η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, τον γνώριμο Λευκορώσο Αλεξέι Κουλμπάκοφ. Ο Πορτογάλος Φάμπιο Βερίσιμο θα είναι διαιτητής στο Ολυμπιακός-Άρης, και ο Ευάγγελος Μανούχος στη Λεωφόρο στον αγώνα Παναθηναϊκός- Βόλος.

Γνώριμος στο ελληνικό κοινό ο πολύπειρος Λευκορώσος Elite ρέφερι, φέτος διηύθυνε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3 στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, ενώ είχε έρθει ακόμα τρεις φορές στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα πριν σχεδόν 1,5 χρόνο σφύριξε το ΠΑΟΚ-Άρης 2-0, προηγουμένως το Άρης-ΑΕΚ 1-3 και τον Ιούλιο του ’20 το Άρης-ΑΕΚ 1-4. Επίσης έχει σφυρίξει και πολλά ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, καθώς και της Εθνικής.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλίνκα, 4ος ο Τζοβάρας και στο VAR ο Δανός Μόρτεν Κρογκ με τον Ψαρρή.

Ξένος διαιτητής και στην αναμέτρηση Ολυμπιακού-Άρη. Ο λόγος για τον επίσης γνώριμο Πορτογάλο Φάμπιο Βερίσιμο από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι Πέδρο Φελισμπέρτο, Νούνο Μάνσο, με 4ο τον Μαλούτα και στο VAR τον επίσης Πορτογάλο Βάσκο Σάντος με τον Μεϊντάνα.

Από εκεί και πέρα το Παναθηναϊκός-Βόλος θα σφυρίξει ο Μανούχος (VAR ο Ζαμπαλάς), το Λεβαδειακός-Ατρόμητος ο Φωτιάς (VAR ο Τσγκαράκης), το Παναιτωλικός-Λαμία ο Περράκης (VAR ο Ευαγγέλου), το ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ ο Τσακαλίδης (VAR ο Κουμπαράκης) και το Ιωνικός-Αστέρας ο Γκάμαρης (VAR ο Γκορτσίλας).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα