back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει την επιστροφή του Μέσι

Διαβάστε επίσης

Η Μπαρτσελόνα κινείται για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νου». Σύμφωνα με την καταλανική El Mundo Deportivo, η επιθυμία για την επιστροφή του Αργεντινού σταρ έχει περάσει στο επόμενο στάδιο, αυτό του να γίνει πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έχει συναντηθεί με τον πατέρα και ατζέντη του Μέσι, εκφράζοντας την επιθυμία να συνεργαστούν ξανά. Ο Τσάβι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την επιστροφή του 35χρονου άσου, με τον οποίο έχει και τακτική τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ θετικά έχουν εκφραστεί για την προοπτική αυτή και οι παίκτες της ομάδας.

Το εμπόδιο για την επιστροφή του Μέσι είναι το οικονομικό. Η Μπαρτσελόνα πρέπει να μειώσει κατά 200 εκατ. ευρώ το κόστος του ρόστερ της και αν προστεθεί σε αυτό και το κασέ του Αργεντίνου, τα πράγματα δυσκολεύουν. Αρκετά από τα…βαριά συμβόλαια έχουν αποχωρήσει, όπως των Πικέ, Γκριεζμάν και Ντεπάι, ενώ ίσως συμβεί το ίδιο και με εκείνο του Μπουσκέτς και να βοηθήσει στην επιστροφή του Μέσι στο “σπίτι” του.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα