back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ηράκλειο: Σήμερα η απολογία του 66χρονου λυράρη για την υπόθεση μαστροπείας ανήλικου αγοριού

Διαβάστε επίσης

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 66χρονος λυράρης, βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον του αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση το διάστημα από το 2018 ως και τον Φεβρουάριο του 2023.

Η υπόθεση ήρθε στο “φως” μετά από καταγγελία της οικογένειας 16χρονου ο οποίος όπως ανέφερε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, δεχόταν απειλές από τον 66χρονο προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβαινε μεταξύ τους.

Ο 66χρονος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος του ανήλικου αγοριού, κάνοντας λόγο για πλεκτάνη.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του Διονύση Βέρρα “η δικογραφία στηρίζεται αποκλειστικά σε κάποιες περιγραφές του παιδιού και τα ευρήματα αφορούν το ίδιο το παιδί, ενώ ο 66χρονος δε φαίνεται να έχει καμία ψηφιακή συμμετοχή”.

Από την πλευρά του ο συνήγορος της οικογένειας του ανηλίκου, Γιώργος Κοκοσάλης, είχε τονίσει πως είναι μια υπόθεση πρωτοφανής για τα εγκληματολογικά δεδομένα της Κρήτης. Ο ίδιος σε δήλωσή του ανέφερε όμως ότι “όσοι γνώριζαν δεν έπεσαν από τα σύννεφα”.

“Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, να ανοίξουν τα στόματα” – προέτρεψε ο κ.Κοκοσάλης, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή των γονέων, σημειώνοντας ότι για το προφίλ αυτών των δραστών ότι “είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και με ιδιαίτερη κοινωνική διεισδυτικότητα”. Όπως σημείωσε, ο 66χρονος κατηγορούμενος “κατόρθωσε σε ελάχιστο χρόνο να το καταστήσει άβουλο και ανεύθυνο εκτελεστικό του όργανο, ερμαιο στις εγκληματικές του ορέξεις”. Ο ίδιος μάλιστα εικάζει ότι θα υπάρξουν συγκλονιστικές εξελίξεις…

Στο “κάδρο” της υπόθεσης, εκτός από τον λυράρη και τον γιατρό από τον οποίο δε φαίνεται να προκύπτει κακοποίηση, σύμφωνα με τον κ. Κοκοσάλη, έχουν μπει άλλα δύο άτομα που φέρεται να έχουν κακοποιήσει το παιδί, ωστόσο δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Με πληροφορίες από cretalive.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα