back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπακς – Σέλτικς 99-140: Η Βοστώνη κυριάρχησε μέσα το Μιλγουόκι

Διαβάστε επίσης

Μάχη για την πρώτη θέση στην Ανατολή και για την πρώτη θέση σε όλο το NBA, μετά από την εντυπωσιακή εμφάνιση των Σέλτικς που σάρωσαν τους Μπακς στο Μιλγουόκι (140-99) και τους πλησίασαν στην κορυφή.

Για τους Μπακς ήταν ένα καλό τεστ, χωρίς να έχει επίπτωση στην βαθμολογική τους θέση, αλλά για τους Σέλτικς ήταν τελικός ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης σε όλο το NBA που θα προσφέρει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Στο τέλος της βραδιάς δεν μίλησε απλώς το ένστικτο της επιβίωσης, αλλά το μέταλλο των Σέλτικς που κατασπάραξαν τους Μπακς στο Μιλγουόκι (140-99) για να βάλουν φωτιά στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας, πέντε αγώνες πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου.

Στο 53-24 ανέβηκε η ομάδα της Βοστώνης, στο 55-22 έπεσαν οι Μπακς, που πλέον θα υστερούν σε πιθανή ισοβαθμία με τους Κέλτες καθώς έχασαν τη σειρά με 2-1. Η ομάδα του Μιλγουόκι εμφανίστηκε απροετοίμαστη στο δυναμικό παιχνίδι των αντιπάλων της, ήταν καταπονημένη από την προσπάθεια που έγινε ένα 24ωρο πριν στην Ιντιανάπολις και είδε τους σημαντικότερους παίκτες της σε κάκιστη βραδιά. Όχι τόσο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που και αυτός δυσκολεύθηκε απέναντι στον τοίχο των Σέλτικς, όσο τον Τζρου Χόλιντεϊ που από τους 51 πόντους στους Πέισερς έπεσε στους έξι, αλλά και τον Κρις Μίντλετον που είχε φρέσκα πόδια, αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνο για να βρει τα πατήματά του.

Για την ομάδα της Βοστώνης ο Τέιτουμ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 40 πόντους (8/10 τρίποντα) 8 ριμπάουντ, ενώ ο Μπράουν πρόσθεσε άλλους 30 (με 4/6 τρίποντα). Από 14 είχαν ο Μπρόγκτον και ο Χόρφορντ, ενώ ο Σμαρτ τελείωσε με 10 και 8 ασίστ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, από τη μεριά του, δεν βρέθηκε στο καλύτερο βράδυ του, καθώς έμεινε χαμηλά στην πρώτη περίοδο και μετά από ένα μπλοκ που δέχθηκε από τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς, ένιωσε ενοχλήσεις στον τραυματισμένο δεξιό καρπό του. Ο απολογισμό του «Greek Freak» ήταν 24 πόντοι (11/22 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 2/3 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 φάουλ σε 25:17 συμμετοχής.

Επόμενο παιχνίδι για τους Μπακς με τους Σίξερς στο Μιλγουόκι, τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/4, 3:00).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα