back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Στα 780 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός από σήμερα. Σε ανάρτηση του στα social media ο πρωθυπουργός τονίζει ότι στο τέλος του μήνα, 585.000 εργαζόμενοι συμπολίτες μας θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται.

Από το 2019, όταν και αναλάβαμε τη διακυβέρνηση, σημειώνει ο πρωθυπουργός, η συνολική αύξηση του κατώτατου μισθού φτάνει στο 20%. Το μεγάλο μας στοίχημα για την επόμενη τετραετία είναι η ακόμη πιο δυναμική αύξηση των εισοδημάτων όλων των πολιτών, εφόσον ο ελληνικός λαός μας εμπιστευθεί ξανά τη διακυβέρνηση του τόπου, επισημαίνει ο πρωθυπουργός

Στη χρησιμότητα του φράχτη στον Έβρο για την ασφάλεια των συνόρων, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε εκ νέου ότι η επέκτασή του θα ολοκληρωθεί έστω και με εθνικούς πόρους και επανέλαβε την απόφασή του να συγκρουστεί με το “βαθύ κράτος”.

Αναφερόμενος μάλιστα στον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε «είμαι σίγουρος ότι δεν θα συνεχίσει τον φράχτη και δεν θα δρομολογήσει την επέκταση που έχουμε προγραμματίσει».

«Θα υψώσουμε φράχτη στην αδικία. Αυτή είναι η δέσμευση μας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών και στελεχών σε κεντρικό καφέ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημείωσε ότι «πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου σημαίνει ότι θα έχουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας την επομένη κιόλας μέρα των εκλογών». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αύριο Κυριακή 2 Απριλίου στις 11:00, θα συνομιλήσει με πολίτες στο Εμπορικό Κέντρο της Ελευσίνα

Στις Σέρρες μιλάει αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη 15χρονος έπειτα από καταγγελίες για υπόθεση βιασμού σε βάρος 12χρονου. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης. Μαζί με τον ανήλικο δράστη, εντοπίστηκαν και οι γονείς του που συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις νότιες και ανατολικό-κεντρικές ΗΠΑ καθώς ανεμοστρόβιλοι και σφοδρές καταιγίδες κατέστρεψαν σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ το βορειοανατολικό τμήμα της χώρας προετοιμάζεται σήμερα για πιθανές ισχυρές καταιγίδες.

Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον, “αγκάλιασαν” οι Αθηναίοι τη σημερινή ξενάγηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά. Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αναφερόμενος στη σημασία της εκδήλωσης και τον σπουδαίο συμβολισμό της, τόνισε ότι «H Αθήνα καλωσορίζει αυτό το Σαββατοκύριακο το Open House Athens. Με πολύ χαρά ανοίγουμε και φέτος τις πόρτες του Δημαρχείου της Αθήνας για να ξεναγηθείτε στον θαυμαστό κόσμο του Κόντογλου και του Γουναρόπουλου, αλλά και ως μια συμβολική κίνηση, ενδεικτική της ανοικτής και άμεσης σχέσης μας με την πόλη. Σημειώνεται ότι η ξενάγηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή 2 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην αθλητική επικαιρότητα και για την 2η αγωνιστική των Play Out της Σούπερ Λιγκ παίζουν

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1 τελικό

Παναιτωλικός- Λαμία 1-3

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-1 στο 70′

Αυτή την ώρα Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης.

Και ο καιρός

Λίγες νεφώσεις αύριο στην Αττική που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα