back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 1-1: Έχασαν πολύτιμους βαθμούς οι Βοιωτοί

Διαβάστε επίσης

Ο Λεβαδειακός αν και ήταν καλύτερος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έμεινε τελικά στο 1-1. Ο Βινίσιους στο 70′ άνοιξε το σκορ και ο Κιάρτανσον στο 81′ ισοφάρισε.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν όλα τα λεφτά για τον Λεβαδειακό που δίνει τη «μάχη» του για να μείνει στην κατηγορία. Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες εξαιτίας του δυνατού ανέμου.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ωστόσο ήταν αυτή που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα πρώτα 20 λεπτά ο Ατρόμητος δεν μπορούσε ούτε το κέντρο να περάσει. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους, ωστόσο σημειώθηκε στο 33′ και ήταν ένα σουτ του Γιαννιώτα που ανάγκασε τον Γιαννιώτη σε δύσκολη απόκρουση και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Λεβαδειακό να κυριαρχεί στο γήπεδο παρά το γεγονός πως είχε κόντρα τον άνεμο. Στο 51′ ο Γερεμέγεφ είδε τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι μετά από το σουτ που επιχείρησε. Η πίεση των Βοιωτών καρποφόρησε στο 70′ όταν ο Νταμπό εκτέλεσε κόρνερ και ο Βινίσιους με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα της Βοιωτίας οπισθοχώρησε και ο Πετράκης έπαιξε με τρεις στόπερ. Ο Ατρόμητος ανέβασε τις γραμμές του και βρήκε χώρους στο γήπεδο με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει να απειλεί. Έτσι στο 81ο λεπτό ο Ροτάριου έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ρομπάιγ με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Κιάρτανσον που από κοντά δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-1. Ο Λεβαδειακός μετά το γκολ που πέτυχε δεν μπόρεσε να απειλήσει και έχασε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς σε ένα ματς που ήταν καλύτερος.

Γήπεδο: Λιβαδειάς

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: 43′ Χατζηισαΐας, 76′ Νίκας, 76′ Κωτσόπουλος, 90′ Παζ

Σκόρερ: 70′ Βινίσιους, 81′ Κιάρτανσον

Συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (3-4-1-2): Γκροφ – Λιάγκας, Βινίσιους, Παζ – Τσάπρας, Χαμόντ (46′ Νταμπό), Μεχία (84′ Μπελμόντε), Παναγιώτου (46′ Γερεμέγεφ) – Νίκας – Σαχπεκίδης (77′ Βρακάς), Γιαννιώτας (61′ Σακό)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4-3-3): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ – Φριντζόνσον (69′ Οικονομίδης), Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (77′ Κιάρτανσον)- Κλωναρίδης (46′ Ροτάριου), Τζαβίδας (69′ Κωστσόπουλος), Ρομπάιγ (82′ Τζοβάρας).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα