back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναιτωλικός-Λαμία 1-3: Νίκη παραμονής

Διαβάστε επίσης

Η Λαμία με γκολ των Μεντίνα (66’), Μαρτίνεθ (67’, 94′) επικράτησε εκτός έδρας 3-1 του Παναιτωλικού που είχε προηγηθεί στο 55ο λεπτό με τον Λιάβα. Αποδοκιμασίες στο φινάλε.

Τεράστια εκτός έδρας νίκη με 3-1 για τη Λαμία που έχει βάλει τις βάσεις τις δυο πρώτες αγωνιστικές των πλέι άουτ, να παραμείνει στην κατηγορία. Στην πρεμιέρα κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Αθανάσιος Διάκος» και το Σάββατο (1/4) πέρασε από το Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να γνωρίζει δεύτερη σερί ήττα, μετά και το 2-1 της πρεμιέρας στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα.

Ο Παναιτωλικός, όπως σε αρκετά παιχνίδια τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μπήκε δυνατά, έκανε φάσεις για γκολ στο πρώτο 20λεπτο αλλά για μία ακόμη φορά ήταν άστοχος. Μετά το 20’ η Λαμία ισορρόπησε, κράτησε την μπάλα και έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία χωρίς να μπορεί να φτιάξει τη μεγάλη φάση.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός μπήκε και πάλι δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 55’ με ένα υπέροχο σε δημιουργία τέρμα (συνεργασία Λιάβα, Χουάνπι, Καρέλη) με τον Λιάβα να σουτάρει και τον Σιμόν να βάζει το… πόδι του για το 1-0.

Μπορεί η Λαμία να μην πατούσε καλά και ο Παναιτωλικός να είχε το ψυχολογικό αβαντάζ μετά το 1-0 στο 55ο λεπτό, ωστόσο ο ΠΑΣ κατάφερε μέσα σε ένα λεπτό να φέρει τούμπα τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως η άμυνα του Παναιτωλικού σε δύο σέντρες δεν… υπήρχε και έτσι με Μεντίνα (66’), Μαρτίνεθ (67’) έγινε το 1-2.

Ο Παναιτωλικός μετά την ανατροπή δεν είχε ψυχολογία να επιστρέψει, η Λαμία κράτησε χωρίς προβλήματα και έφτασε σε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη, με τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ να διαμορφώνει το τελικό 1-3 στις καθυστερήσεις, με τον κόσμο της ομάδας του Αγρινίου να ξεσπά σε αποδοκιμασίες.

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Σκόρερ: 55’ Λιάβας – 66’ Μεντίνα, 67’ Μαρτίνεθ

Οι συνθέσεις…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης – Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης – Μάρτενσον, Κολοβός (75’ Μόρσεϊ), Χουάνπι (75’ Μπουζούκης) – Σενγκέλια (69’ Ντίας), Ντουάρτε (83’ Βοΐλης), Καρέλης (83’ Ζοάο Πέδρο)
ΠΑΓΚΟΣ: Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Στάγιτς, Τσιγγάρας

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπάντα – Τζανδάρης (58’ Σλίβκα), Νούνιες (71’ Μπεχαράνο), Μαρτίνεθ, Ασκόφσκι (46’ Καραμάνος) – Μεντίνα (71’ Τσούκαλος), Βέργος (79’ Στάνκο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα