back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αιχμές Α. Γεωργιάδη κατά των κρεοπωλών της Βαρβακείου για τις τιμές των αμνοεριφίων

Διαβάστε επίσης

Αιχμές κατά των κρεοπωλών της Βαρβακείου,  ότι δεν είχαν διάθεση να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές στο αρνί και το κατσίκι, μη αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των οικονομικά αδύναμων, άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε «για αδυναμία της αγοράς να σκεφτεί ότι υπάρχουν και φτωχοί σ´αυτό τον τόπο», λέγοντας ότι τελικά με την ένταξη του αρνιού στο «καλάθι του Πάσχα», τα σούπερ μάρκετ πωλούν με 9.90 το κιλό. «Και τα πέντε ευρώ πονάνε αυτόν που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα», ανέφερε ο υπουργός, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση και ο ίδιος είναι εδώ για να τον βοηθήσουν να βγάλει το Πάσχα».

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τους κρεοπώλες της Βαρβακείου, ο κ. Γεωργιάδης, είπε ότι αυτό που του ζήτησαν, είναι να αναγράφεται η προέλευση των αμνοεριφίων που εντάσσονται στο «καλάθι του Πάσχα».

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η Σουλτάνα Ελευθεριάδου, ανέφερε ότι «είναι ντροπή να λέγεται από τον κ. Γεωργιάδη, ότι ευθύνονται οι κρεοπώλες και ότι θέλουν να αισχροκερδήσουν εις βάρος των πολιτών».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα