back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Να… κλειδώσει την πρωτιά στο Βελιγράδι

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στη «Χάλα Πιονίρ», με στόχο τη νίκη που θα του…κλειδώσει την πρώτη θέση στην Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Ερυθρό Αστέρα στη «Χάλα Πιονίρ» στις 20:00-NovaSports Prime για την 33η αγωνιστική της Euroleague, γνωρίζοντας πως σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζει την πρωτιά.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μία παραπάνω νίκη από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, τις οποίες βάζει από κάτω σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ο Ερυθρός Αστέρας, από την άλλη, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική αποκλείστηκε και μαθηματικά και βαθμολογικά δεν έχει κάποιο κίνητρο.

Στα αγωνιστικά, ο Μπαρτζώκας έχει πλήρες ρόστερ, μετά και την ενσωμάτωση του Αϊζάια Κάνααν, που πήρε αγωνιστικά λεπτά και απέναντι στην Καρδίτσα. Αντίθετα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς πιθανά δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Μπεν Μπέντιλ, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι και δεν έπαιξε ούτε στην Αδριατική λίγκα. Αμφίβολοι παραμένουν και οι Νέντοβιτς, Λάζιτς, που συμμετείχαν στην προπόνηση όμως δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα παίξουν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα