back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τσάβι: “Εάν δεν… σκοτώσεις τη Ρεάλ, θα σε… σκοτώσει”

Διαβάστε επίσης

Προσγειωμένος στην πραγματικότητα, εμφανίσθηκε ο Τσάβι, λίγο μετά την εντός έδρας συντριβή που γνώρισε η Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0, στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας.

«Ο διπλός ημιτελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην μετάβαση, που δεν καταφέραμε να σταματήσουμε και υπήρξε μια χαμένη μονομαχία στο δεύτερο γκολ», σχολίασε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» και πρόσθεσε:

«Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο, χάσαμε την ηρεμία και την τάξη. Η Ρεάλ αντέδρασε πολύ καλά και δεν… συγχωρεί. Είναι μεγάλη ομάδα, πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης, με φοβερές προσωπικότητες και πολύ γρήγορη στην αντεπίθεση. Κυριαρχήσαμε για μεγάλο διάστημα, αλλά ο αντίπαλος ήταν πιο ρεαλιστής. Το ήξερα και είπα στους παίκτες μου. Είχαμε τις στιγμές μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πήγαμε στα αποδυτήρια χάνοντας με 1-0. Εάν δεν… σκοτώσεις την Ρεάλ Μαδρίτης, θα σε… σκοτώσει.

Ειλικρινά, ήταν καλύτεροι από κάθε άποψη. Δεν τα παρατήσαμε, αλλά αποδιοργανωθήκαμε. Το δεύτερο γκολ, μάς αποσύνδεσε από το παιχνίδι. Είναι κρίμα, γιατί ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό το Κύπελλο. Τώρα πρέπει να εστιάσουμε στο ματς με την Χιρόνα. Θα έχουμε πρόβλημα να… κοιμηθούμε, αλλά εάν κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ Ισπανίας και την La Liga, θα είναι μια πολύ καλή σεζόν».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα