back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Α. Σιακφάς: Το Vinyl Market επιστρέφει ανανεωμένο στην Τεχνόπολη 7-9 Απριλίου!

Διαβάστε επίσης

Την τιμητική του έχει το βινύλιο από σήμερα 7 Απριλίου έως και τις 9 του μηνός στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου ανοίγει τις πόρτες του το Vinyl Market στο  καθιερωμένο ραντεβού με το κοινό.

Eπιστρέφει ανανεωμένο με συλλογές δίσκων, συλλεκτικά κομμάτια, φρέσκες κυκλοφορίες και με πολλά άλλα μουσικά εκθέματα. Δίσκοι rock, soul, jazz, blues, latin, ethnic από όλη τη γκάμα της μουσικής, περιμένουν να τους ακούσετε και να τους επιλέξετε.

Και επειδή η μουσική βρίσκεται στο dna του event, στα decks του Vinyl Market θα ανεβούν γνωστοί DJ’s σε μια μοναδική ανοιχτή γιορτή του βινυλίου στην Τεχνόπολη!

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Aντώνης Σιακφάς μιλώντας στον Αθήνα 984 και στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου έδωσε τον τόνο…«Είμαστε στην Τεχνόπολη κι ετοιμαζόμαστε… οι πόρτες σήμερα θα είναι ανοιχτές από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Εδώ έχουμε όλα τα είδη της μουσικής και μια άκρως ανεβαστική ατμόσφαιρα που θέλουμε να πιστεύουμε πως  καθηλώνει τους επισκέπτες».

Με γνώση της αγοράς και των τάσεων στη μουσική, ο Αντώνης Σιακφάς έχει λόγους να πιστεύει πως η πλάστιγγα στην αναμέτρηση του βινυλίου με το cd, κλίνει υπέρ του πρώτου.

«Υπάρχει στροφή στο βινύλιο και μάλιστα με ανοδική τάση, όπως δείχνουν οι αριθμοί. Είναι βέβαιο πως οι πωλήσεις βινυλίου  ξεπερνούν κατά πολύ αυτές των cd…Πολύς κόσμος  επισκέπτεται το φεστιβάλ και κάθε χρονιά προστίθενται νέοι φίλοι του βινυλίου που αναζητούν νέες κυκλοφορίες, αλλά και μεταχειρισμένα βινύλια, γιατί ξέρουν πως εδώ θα βρουν αυτό που ζητούν» λέει κλείνοντας.

Σημειώνεται πως, το Vinyl Market θα είναι ανοιχτό για το κοινό σήμερα Παρασκευή  5 το απόγευμα με 10 το βράδυ ενώ το Σαββατοκύριακο 11 το πρωί με 10 το βράδυ.
Η καρδιά της αγοράς βινυλίου χτυπά δυνατά σε μια αγαπημένη γιορτή της μουσικής, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων .
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα