back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιστολή Λαπόρτα σε FIFA και UEFA να μην βιαστούν για την «υπόθεση Νεγκρέιρα»

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα έστειλε επιστολή την Τετάρτη (5/4) προς τους προέδρους των FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο και UEFA Αλεκσάνταρ Τσέφεριν, ζητώντας να μην βιαστούν να βγάλουν «καταδικαστικές αποφάσεις» εναντίον της καταλανικής ομάδας για την «υπόθεση Νεγκρέιρα», μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έρευνας.

Όπως ανέφερε το «Ràdio Catalunya», ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» εξέφρασε τα ίδια επιχειρήματα και προς τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες, σε τηλεφωνική επικοινωνία τους.

Ο Λαπόρτα υπογράμμισε στην επιστολή του πως είναι πολύ βασικό ζητούμενο να ολοκληρωθεί πρώτα ο κύκλος της έρευνας για το όλο θέμα που ξεκίνησε ο ίδιος ο σύλλογος, ενώ ζήτησε από τους προέδρους των δύο μεγάλων διεθνών συνομοσπονδιών «να μην συμμετέχουν στη δημόσια γελοιοποίηση που έχει υποστεί η Μπαρτσελόνα τις τελευταίες εβδομάδες», αφήνοντας αιχμές προς τον πρόεδρο της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας, με τον οποίο ο καταλανικός σύλλογος είναι στα «μαχαίρια» εδώ και μήνες.

Η UEFA έχει ανοιχτή έρευνα για την «υπόθεση Νεγκρέιρα», ενώ κι ο ίδιος ο Τσέφεριν έδειξε αρκετά «επιθετικός» προς το όλο θέμα σε προ ημερών τοποθέτησή του, αν και την Τρίτη (4/4) δεν το έθιξε κατά την επανεκλογή του ως πρόεδρος της UEFA.

Η Μπαρτσελόνα μάλιστα σχεδιάζει μία μεγάλη συνέντευξη Τύπου προκειμένου να μιλήσει και να τοποθετηθεί δημόσια για τη «υπόθεση Νεγκρέιρα» την επόμενη εβδομάδα, μετά το Πάσχα των Καθολικών.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα