back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Ferrari κατέθεσε έφεση κατά της ποινής του Σάινθ

Διαβάστε επίσης

Η Ferrari άσκησε έφεση κατά της ποινής των 5 δευτερολέπτων που επιβλήθηκε στον Κάρλος Σάινθ στον αγώνα της Αυστραλίας, η οποία έφερε τον Ισπανό από την 4η στην 12η θέση, εκτός της βαθμολογούμενης ζώνης.

Ο «πιλότος» της ιταλικής ομάδας «ήταν απελπισμένος την Κυριακή», όπως ανέφερε το «αφεντικό» της «Σκουντερία», Φρεντερίρ Βασέρ, ο οποίος πρόσθεσε ότι «υποβάλλαμε αίτημα για αναθεώρηση της απόφασης.

Το καταθέσαμε ήδη στην FIA». Να σημειωθεί ότι η Ferrari είχε ήδη «χάσει» τον Σαρλ Λεκλέρ, στο ίδιο αγώνα, μετά από ατύχημα στον πρώτο κιόλας γύρο.

Ο Σάινθ τιμωρήθηκε επειδή χτύπησε την Άστον Μάρτιν του Φερνάντο Αλόνσο και τον ανάγκασε σε περιστροφή. «Ελπίζουμε να έχουμε τουλάχιστον μια ανοιχτή συζήτηση μαζί τους (τις αρχές της FIA)», είπε ο Βασέρ, προσθέτοντας πως «είναι επίσης για το καλό του αθλήματος, να μην λαμβάνονται τέτοιου είδους αποφάσεις όταν, μάλιστα, υπάρχουν τρία ατυχήματα στην ίδια στροφή και όχι την ίδια απόφαση (…) Είχαμε την εντύπωση ότι το περιστατικό μεταξύ Γκασλί και Όκον θ΄ αντιμετωπιζόταν με λίγο διαφορετικό τρόπο».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα