back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Αυξημένη η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας με τους καταναλωτές να προχωρούν στις αγορές τους ενόψει Πάσχα.

Ανοιχτά ως τις 6 το απόγευμα θα είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα. Έως τις 8 τα πολυκαταστήματα. Αύριο Κυριακή των Βαΐων τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τα διλήμματα των εκλογών θα είναι πάρα πολύ ξεκάθαρα. Υπάρχει από πλευράς ΝΔ μία αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση, τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το μεσημέρι σε πολίτες στο Κουκάκι. “Καθώς θα ξεδιπλώνεται η προεκλογική περίοδος, θα μιλάμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια γι’ αυτά που θέλουμε να κάνουμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια και για το πώς θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία χωρίς πισωγυρίσματα”, υπογράμμισε, αναδεικνύοντας εκ νέου την κρισιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου. “Η κάλπη της 21ης Μαΐου είναι μια κάλπη εξαιρετικά κρίσιμη. Δεν θέλω να μιλάμε για διπλές εκλογές. Υπάρχει μία κάλπη μόνο. Είναι η κάλπη της 21ης Μαΐου. Αυτή θα στείλει το μήνυμα ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα την επόμενη τετραετία και ποιο κόμμα πρέπει να κρατά το τιμόνι της χώρας”, ανέφερε.

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης περιόδευσε σήμερα, συνομιλώντας με πολίτες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως το παραμύθι της ΝΔ και του Μητσοτάκη τελειώνει στην 21η του Μάη γιατί «ο ελληνικός λαός θα γυρίσει την πλάτη του στην αδικία, στην εκμετάλλευση, την απαξίωση και την διαφθορά».

Στο Ισραήλ βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Αύριο Κυριακή των Βαΐων θα συναντήσει τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο.

Σε 8 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, χθες το απόγευμα στην περιοχή Σεισμόπληκτα, στα Ιωάννινα. Από τη συμπλοκή τέσσερα άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο. Δύο νοσηλεύονται φρουρούμενα, ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ακόμη 3 εμπλεκόμενοι, που αναζητούνται από την Αστυνομία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Στην Τεχνόπολη χτυπά όλο το Σαββατοκύριακο η καρδιά της αγοράς βινυλίου. Το Vinyl Market περιμένει το πιστό κοινό του από τις 11 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, με συλλογές δίσκων, συλλεκτικά κομμάτια, φρέσκες κυκλοφορίες και με πολλά άλλα μουσικά εκθέματα.

Παράλληλα στην Τεχνόπολη επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο το Meet Market στήνοντας τη μεγαλύτερη γιορτή δημιουργικότητας και καινοτομίας λίγες ημέρες πριν το Πάσχα. Περισσότεροι από 140 ταλαντούχοι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικροί παραγωγοί, βγαίνουν από τα καταστήματα και τα εργαστήρια τους και συγκεντρώνονται όλοι μαζί, κάτω από τις κόκκινες καμινάδες της Τεχνόπολης, εδώ στο Γκάζι.

Στην αθλητική επικαιρότητα και για την 3η αγωνιστική των Play Out της Σούπερ Λιγκ, παίζουν: στις 5: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα. Πέντε και μισή: ΟΦΗ – Λαμία και στις επτά και μισή: Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός και Παναιτωλικός – Ιωνικός.

Στο βόλεϊ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις εννέα και μισή τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς”.

Και ο καιρός

Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην Αττική, με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια. Θερμοκρασία έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα