back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 20:00

Διαβάστε επίσης

Με το βλέμμα στις εθνικές εκλογές η πολιτική ζωή του τόπου.. 

Η κάλπη της 21ης Μαΐου είναι η κάλπη που θα τα κρίνει όλαπρέπει να σταλεί το ξεκάθαρο μήνυμα ότι η χώρα δεν θα γυρίσει πίσω, ότι δεν θέσουμε σε κίνδυνο ότι κατακτήσαμε μέσα από κόπους και δυσκολίες αυτή την τετραετία” ανέφερε από το Κουκάκι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.  

Διαμετρικά αντίθετο το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα από την πλατεία Νέας Σμύρνης. “Το παραμύθι της ΝΔ και του Μητσοτάκη τελειώνει στην 21η του Μάη.. ο ελληνικός λαός θα γυρίσει την πλάτη του στην αδικία , στην εκμετάλλευση, την απαξίωση και την διαφθορά’’ σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  

Διμέτωπη επίθεση από τον ΓΓ του ΚΚΕ. ‘’Ο λαός γνωρίζει από πείρα τι σημαίνει η σταθερότητα και η κοινωνική συνοχή που επικαλούνται τα αστικά κόμματα, με τα σταθερά κύματα ακρίβειας και με τους σταθερά καθηλωμένους μισθούς’’ είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας σε κομματική εκδήλωση. 

Στο Ισραήλ βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ , Νίκος Ανδρουλάκης. Αύριο Κυριακή των Βαΐων θα συναντήσει τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων.   

 Την έντονη καταδίκη της Ελλάδας για τη «χθεσινοβραδινή τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ», εξέφρασε το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επανέλαβε τη σταθερή αλληλεγγύη της χώρας μας προς «τον εταίρο της», Ισραήλ και υπογράμμισε πως οι πράξεις βίας κατά αμάχων είναι καταδικαστέες και πρέπει να σταματήσουν’’. 

Σε 8 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, χθες το απόγευμα στην περιοχή Σεισμόπληκτα, στα Ιωάννινα. Από τη συμπλοκή τέσσερα άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο. Δύο νοσηλεύονται φρουρούμενα, ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ακόμη 3 εμπλεκόμενοι, που αναζητούνται από την Αστυνομία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. 

Τουλάχιστον 20 αφρικανοί μετανάστες αγνοούνται μετά το ναυάγιο του σκάφους που τους μετέφερε στην Ιταλία ανοικτά των ακτών της Τυνησίας. Ανοιχτά της πόλης Σφαξ διασώθηκαν από την τοπική ακτοφυλακή 17 επιβαίνοντες, δύο εξ αυτών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.  

Κλειστή για λόγους ασφαλείας θα παραμέιενι αυτό το καλοκαίρι η παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο, με κοινή απόφαση 4ων υπουργείων. Αντιρρήσεις επί της απόφασης εξέφρασε η περιφερειάρχης ιονίων νήσων Ρόδη Κράτσα. 

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα αύριο  Κυριακή των Βαΐων, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Στις 8 το βράδυ θα κλείσουν τα πολυκαταστήματα.  

Το Vinyl Market φιλοξενείται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι. Από τις 11 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, με συλλογές δίσκων, συλλεκτικά κομμάτια, φρέσκες κυκλοφορίες και με πολλά άλλα μουσικά εκθέματα.  

Παράλληλα στην Τεχνόπολη επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο το πασχαλινό Meet Market με 140 και πλέον σχεδιαστές καλλιτέχνες και μικρούς παραγωγούς.  

Στην αθλητική επικαιρότητα και  την 3η αγωνιστική των Play Out της Σούπερ Λιγκ,  

παίζουν:  

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: 1 – 1  

ΟΦΗ – Λαμία: 4 – 1 

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: 0 – 0 στο 34ο λεπτό 

και Παναιτωλικός – Ιωνικός: 0 – 0 στο 33ο λεπτό 

Στο βόλεϊ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις εννέα και μισή τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς”. 

Και ο καιρός αύριο στην Αττική   

Νεφώσεις κατά τη διάρκεια της μέρας και τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες.. Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου 

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 14,9 βαθμοί. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα