back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης από Κουκάκι: Η κάλπη της 21ης Μαΐου είναι μια κάλπη εξαιρετικά κρίσιμη

Διαβάστε επίσης

«Τα διλήμματα των εκλογών θα είναι πάρα πολύ ξεκάθαρα. Υπάρχει από πλευράς ΝΔ μία αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το μεσημέρι σε πολίτες στο Κουκάκι.

«Καθώς θα ξεδιπλώνεται η προεκλογική περίοδος, θα μιλάμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια γι’ αυτά που θέλουμε να κάνουμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια και για το πώς θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία χωρίς πισωγυρίσματα», υπογράμμισε, αναδεικνύοντας εκ νέου την κρισιμότητα των εκλογών της 21ης Μαίου.

«. Δεν θέλω να μιλάμε για διπλές εκλογές. Υπάρχει μία κάλπη μόνο. Είναι η κάλπη της 21ης Μαΐου. Αυτή θα στείλει το μήνυμα ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα την επόμενη τετραετία και ποιο κόμμα πρέπει να κρατά το τιμόνι της χώρας», ανέφερε.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως η απλή αναλογική είναι συνταγή ακυβερνησίας για τη χώρα και πρόσθεσε ότι στην παρούσα συγκυρία αυτό το οποίο προέχει, πρώτα και πάνω απ’ όλα, είναι η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα.

Επικαλούμενος μάλιστα και το παράδειγμα της Βουλγαρίας όπου μετά και τις πέμπτες εκλογές μέσα σε δύο χρόνια «και πάλι κυβέρνηση δεν μπορούν να σχηματίσουν, γιατί πολύ απλά τα κόμματα δεν μπορούν να συνεννοηθούν», ο πρωθυπουργός ανέφερε:
«Δεν χρειαζόμαστε στην Ελλάδα τέτοιες περιπέτειες. Πρέπει να προχωρήσουμε σταθερά μπροστά».

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα