back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ισραήλ: Δύο άνθρωποι αγνοούνται από τις πλημμύρες

Διαβάστε επίσης

Δύο άνθρωποι αγνοούνται σήμερα στο Ισραήλ λόγω των πλημμυρών που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις στο νότιο τμήμα της χώρας, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Οι υπηρεσίες διάσωσης πραγματοποίησαν πολλές επιχειρήσεις στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας προκειμένου να βοηθήσουν τους ανθρώπους που βρίσκονταν σε διακοπές όταν ξεκίνησαν καταρρακτώδεις βροχές, καθώς η χώρα βρίσκεται σε εορταστική περίοδο, με το εβραϊκό και το χριστιανικό Πάσχα να συμπίπτουν φέτος με το Ραμαζάνι.

Εξήντα άνθρωποι, «μερικοί από τους οποίους παρασύρθηκαν από τα νερά ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους», διασώθηκαν και δύο εξακολουθούν να αγνοούνται κοντά στον αυτοκινητόδρομο 40 στην έρημο Νεγκέβ, αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Από χθες, Δευτέρα, το βράδυ, «ισχυρές βροχές και σφοδροί άνεμοι προκάλεσαν πλημμύρες ποταμών κοντά στους αυτοκινητοδρόμους 90 και 40», τους δύο πιο σημαντικούς στη χώρα, συνεχίζει η αστυνομία.

Κοντά στην παραθαλάσσια πόλη Εϊλάτ, πολλοί δρόμοι έχουν αποκλειστεί και η αστυνομία ζήτησε από τον πληθυσμό να μην πλησιάζει τις πλημμυρισμένες περιοχές.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα