back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ θα φύγει αν δεν αυξηθούν οι αποδοχές του

Διαβάστε επίσης

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα συζητήσει την επόμενη εβδομάδα ξανά με την Μπαρτσελόνα την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024, αλλά είναι αποφασισμένος να φύγει το καλοκαίρι, αν δεν αυξηθούν οι αποδοχές του.

Ο Γάλλος επιθετικός, που έχει «αναγεννηθεί» από τα μισά της περσινής σεζόν, στα χέρια του Τσάβι Ερνάντες, θέλει να παραμείνει στο «Καμπ Νου» και να υπογράψει νέο συμβόλαιο, μόνο όμως αν αυξηθούν οι αποδοχές του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της φημισμένης ισπανικής ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί ξανά με τον μάνατζερ του για την επέκταση της συνεργασίας για δύο επιπλέον χρόνια, αλλά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας δεν του επιτρέπουν να κάνει την αύξηση που ζητά ο Γάλλος και το ενδεχόμενο παραχώρησης του το καλοκαίρι φαντάζει πλέον πιθανό. Ο 25χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται με την φανέλα των «μπλαουγκράνα» από το καλοκαίρι του 2017, μετράει σε 170 εμφανίσεις 37 γκολ και 41 ασιστ με τη φετινή χρονιά να είναι η καλύτερη του με την ισπανική ομάδα.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα