back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κούμαν: “Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του Μέσι”

Διαβάστε επίσης

Όλοι περιμένουν την απόφαση του Λιονέλ Μέσι για τη νέα σεζόν. Ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ συνεχίζει την προσπάθεια να πείσει τον Αργεντινό σταρ για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, από τον Ιούνιο με τη φανέλα της Ιντερ Μαϊάμι, ενώ ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, αλλά ο εκπρόσωπος του, Μαρσέλο Μέντες, διέψευσε πως υπάρχει θέμα μετακίνησης του στην ομάδα του Μαϊάμι, ενώ ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε πως ο Μέσι είναι χαρούμενος στο Παρίσι και ελπίζει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Στο μεταξύ τα ΜΜΕ στην Ισπανία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για τις πιθανότητες επιστροφής του στο «Καμπ Νου» και ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα και νυν ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, μίλησε γι’ αυτό: «Η αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα ήταν μια κακή ημέρα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα φορούσε άλλη φανέλα. Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι και μακάρι να επιστρέψει», τόνισε σχετικά ο Ολλανδός κόουτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα