back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

La Repubblica: «Περιμένω με αγωνία το βραχιολάκι» – Η πρώτη δήλωση της Καϊλή

Διαβάστε επίσης

«Περιμένω εναγωνίως για το ηλεκτρονικό βραχιολάκι ώστε να βρεθώ εκτός φυλακής. Την πρώτη ημέρα θέλω απλά να είμαι σπίτι με την κόρη μου. Όλη τη μέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο την έβλεπα μόνο δύο φορές το μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες, θα συνεχίσω να δίνω μάχη για την αθωότητά μου» είναι τα λόγια της Εύας Καϊλή που μεταφέρει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica ως τα πρώτα μετά την απόφαση της αποφυλάκισης της.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής μετά από πάνω από τέσσερις μήνες στη φυλακή ως κατηγορούμενη για το σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate, αποφυλακίζεται και8  θα αναμένεται να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σημείωσε ότι, «Η Εύα Καϊλή βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι και με αξιοπρέπεια. Δεν ομολόγησε αδικήματα που δεν έχει διαπράξει, θα αγωνιστεί για την αθωότητα της μέχρι τέλους». Όπως πρόσθεσε η πελάτισσά του, θα μένει στις Βρυξέλλες σε άλλο σπίτι από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι  με τον οποίο θα  μπορεί να έχει μόνο τηλεφωνική επικοινωνία με τις κλήσεις τους να καταγράφονται. Σύμφωνα με την απόφαση αποφυλάκισής του, ο Ιταλός σύντροφος της Εύας Καϊλή, έχει πλέον διαφορετική διεύθυνση από το σπίτι που έμεναν μαζί.

Πηγή: La Repubblica

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα