back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη… SOLO στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος αυτοσχεδιάζει στο μικρόφωνο του Αθήνα 9.84!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 23 Απριλίου καλεσμένη η ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Μόλις στα δεκαοχτώ της χρόνια ξεκινά την πορεία της στο χώρο της έντεχνης μουσικής. Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 200 συναυλίες σε Ελλάδα κι εξωτερικό, με εξαιρετικές κριτικές για το ταλέντο και την ωριμότητα της φωνής της.

Συνεργάστηκε με τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ ηχογράφησε ως βασική ερμηνεύτρια τα μελοποιημένα από τον Στέφανο Κορκολή ποιήματα του Κ.Π. Καβάφη σε ένα διπλό CD, με εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Κατόπιν επιθυμίας του Μίκη Θεοδωράκη ερμήνευσε τον Επιτάφιο, του Ρίτσου, τα Επιφάνια του Σεφέρη και την Μπαλάντα του Μαουτχάουζεν του Καμπανέλλη σε διασκευή για πιάνο – φωνή από τον Στέφανο Κορκολή.

Ακολούθησαν πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ερωτευόμαστε ξανά»  το οποίο μεταδόθηκε στην σειρά «Παγιδευμένοι» σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία. Ακολούθησε το δεύτερο single με τίτλο «Κακός μπελάς», ένα ντουέτο με τον Πάνο Μουζουράκη. Αυτά τα τραγούδια θα συμπεριληφθούν στην ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τι είναι ν αγαπάς» που υπογράφουν ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος τους στίχους και ο Στέφανος Κορκολής την μουσική.

Στην εκπομπή θα ακουστεί και το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Δυο Σκιές» που κυκλοφορεί  21/4.

Επίσης, στις 28 & 29 Απριλίου, η Σοφία Μανουσάκη θα πραγματοποιήσει τις πρώτες σόλο  συναυλίες της, στο Half Note Jazz Club, ερμηνεύοντας γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, αλλά και το υλικό της νέας της δισκογραφικής δουλειάς.

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής : Αριστέα Γιάννου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα