back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Α. Συρίγος: Δεν μπορούμε να μπούμε σε αέναη διαδικασία εκλογών

Διαβάστε επίσης

“Φωτιά” έχει ανάψει στο πολιτικό σκηνικό η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. «Υπάρχει ένα θέμα για μένα το οποίο με “σκοτώνει” ψυχολογικά. Έχουμε μια απίστευτη ηθικολογία από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, ότι πάντα είναι στο πλευρό του θύματος -λες και κάποιος είναι πάντα στο πλευρό του θύτη- και βλέπεις στην πράξη πως λειτουργούν, αφού στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει αποκαλύψει το όνομα της κοπέλας», σχολίασε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο, ο υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής ΝΔ της Α’ Αθηνών Άγγελος Συρίγος.

‘Όπως είπε ο κ Συρίγος το θέμα που έχει προκύψει έχει ηθικολογική διάσταση, έχει διδακτισμό, αλλά δεν έχει σχέση με την καθημερινότητα του πολίτη. «Το μεγάλο θέμα είναι η οικονομία. Από το 2010 και για μια δεκαετία οι διεθνείς οικονομικοί οίκοι μας είχαν καταταγμένους στην κατηγορία «σκουπίδια». Μέσα σε τρεισήμισι χρόνια κατορθώσαμε και αναβαθμιστήκαμε 11 φορές. Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα επίπεδο κάτω από τη βαθμίδα των επενδύσεων» επισήμανε.

Ερωτηθείς για τις κινήσεις της ΝΔ σε περίπτωση που δεν φτάσει στην αυτοδυναμία και αν είναι έτοιμη να συγκυβερνήσει, ο κ. Συρίγος απάντησε: « Την πρώτη Κυριακή θα δούμε ποιος θα κυβερνήσει και τη δεύτερη πως. Δεν είμαστε σε μια φάση στην οποία μπορούμε να μπούμε σε αέναη διαδικασία εκλογών».

Σχολιάζοντας τη φημολογία ότι η ΝΔ έχει προσεγγίσει στελέχη της Ελληνικής Λύσης για την επομένη μέρα των εκλογών τόνισε ότι «δεν είναι στη λογική του κόμματος της ΝΔ, αυτή τη στιγμή, οποιαδήποτε συζήτηση με άλλο κόμμα, με πρόσωπα για την επόμενη μέρα» και πρόσθεσε. «Ένα σενάριο που άκουσα είναι ότι σε περίπτωση που μπορέσει να γίνει κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και την Ημέρα 25, πρωθυπουργός θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας και υπουργός Οικονομικών ο Γιάνης Βαρουφάκης…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα