back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μ. Απατζίδη: Αν δεν μιλήσουμε με κάποιους προεκλογικά δεν θα το κάνουμε μετεκλογικά

Διαβάστε επίσης

«Το ΜεΡΑ25 μιλά ξεκάθαρα και αυτό θέλουμε να το δει ο ελληνικός λαός. Λέμε αυτά που πιστεύουμε και τα κάνουμε πράξη» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 -εκλεγμένη το 2019 στην Ανατολική Αττική και εκ νέου υποψήφια στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου- Μαρία Απατζίδη.

Η κ. Απατζίδη προέβλεψε ότι το ΜέΡΑ25 θα πολλαπλασιάσει το ποσοστό του ενώ μιλώντας για ενδεχόμενες συνεργασίες τόνισε ότι το ΜέΡΑ25 έχει θέσει μια προγραμματική συμφωνία πριν την κάλπη ως προϋπόθεση για οποιαδήποτε σύγκλιση μετά τις εκλογές.

«Στις εκλογές το ΜέΡΑ25 θα αυξήσει κατά πολύ τα ποσοστά του και δεν μιλάω βάση δημοσκοπήσεων. Βλέπουμε τον κόσμο που έρχεται στις συγκεντρώσεις μας και λαμβάνουμε τα μηνύματα των πολίτων» υπογράμμισε.

«Το ΜέΡΑ25 δεν θα κυβερνήσει αυτή τη στιγμή, ούτε συμφωνεί να συγκυβερνήσει με κόμματα που ανήκουν στον προοδευτικό ή αριστερό κίνημα χωρίς προηγούμενη συζήτηση. Έχουμε κάνει ήδη μια συμφωνία, η ΛΑΕ είναι μαζί μας, αλλά δεν έχουμε συζητήσει με κάποιον άλλον. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία περίπτωση αν δεν μιλήσουμε με κάποιους προεκλογικά να το κάνουμε μετεκλογικά», επισήμανε και πρόσθεσε:

«Το ΜέΡΑ25 είναι το μοναδικό κόμμα που ταυτοχρόνως είμαστε κόμμα αρχών, αλλά και κάνουμε συγκεκριμένες δημιουργικές αντιπροτάσεις στα κόμματα του μνημονιακού τόξου, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα. Στο συνέδριο μας το Μάιο του ’22, είχαμε μιλήσει για επτά σημεία τομές, πρέπει λοιπόν να μιλήσουμε με τους υπόλοιπους, για να μπορέσουμε να θέσουμε κάποια ζητήματα. Μετά τις εκλογές δεν θα έχει κανένα νόημα η συνεργασία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα