back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Basket League: Έτοιμοι να «σκουπίσουν» τη σειρά Παναθηναϊκός, Περιστέρι και ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται τα πλέι οφ της Basket League την Τετάρτη και την Πέμπτη με τη διεξαγωγή των δεύτερων αγώνων για τρία ζευγάρια, καθώς ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 2-0 επί του Άρη και έχει προκριθεί στην ημιτελική φάση.

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Περιστέρι βρίσκονται μία νίκη μακριά από την πρόκρισή τους στην τετράδα, καθώς στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους στα πλέι οφ έκαναν το 1-0 εντός έδρας επί των αντιπάλων τους. Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε χαμηλότερα στην κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την Τετάρτη στις 15:45, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό. Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 85 – 76 στο ΟΑΚΑ, στο Game 1, το περασμένο Σάββατο (22/4). Λίγο αργότερα, στις 19:15 ο Προμηθέας θα επιδιώξει να ισοφαρίσει σε 1-1 έναντι του ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει επικρατήσει με 78-75 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, την Πέμπτη (27/4, 19:15), η Ένωση φιλοξενεί το Περιστέρι. Οι «κυανοκίτρινοι» είχαν αναδειχτεί νικητές με 87-73 στο πρώτο ματς και η Ένωση καλείται να βρει τον τρόπο να φτάσει στη νίκη, αν θέλει να μην αποκλειστεί πρόωρα από τα πλέι οφ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα