back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. Ανδριανός: Το κυρίαρχο δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης και ΝΔ ή Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης

«Το κυρίαρχο δίλλημα των εκλογών είναι Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία ή Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός.

«Το κρίσιμο διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι το αν η χώρα θα προχωρήσει δυναμικά μπροστά, αντιμετωπίζοντας τις επίμονες παθογένειες του χτες και ανοίγοντας δρόμους ανάπτυξης και προκοπής για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ή αν θα επιστρέψουμε στον λαϊκισμό, την αστάθεια, τη δημαγωγία, τις ιδεοληψίες που το μόνο, που αποδεδειγμένα καταφέρνουν, είναι να κρατούν τη χώρα και την κοινωνία πίσω και χαμηλά».

Ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ τόνισε ότι είναι σημαντικό το αποτέλεσμα της πρώτης κάλπης. «Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε για την πορεία της χώρας και γι’ αυτό πιστεύω ότι στις πρώτες εκλογές θα αποφασίσουν πως θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ στο τιμόνι της χώρας και στις δεύτερες θα δώσουν την ισχυρή αυτοδυναμία που χρειάζεται η επόμενη κυβέρνηση για να επιτελέσει το έργο της».

Ο κ. Ανδριανός παραδέχτηκε ότι έγιναν κάποια λάθη και ίσως υπάρχει πικρία και παράπονο, ωστόσο το καράβι, όπως είπε χαρακτηριστικά,  πήγε σταθερά και πήγε μπροστά.

«Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα όπως η πανδημία, η ενεργειακή κρίση, ο πόλεμος στην Ουκρανία, τα ελληνοτουρκικά. Τα αντιμετωπίσαμε όμως όλα με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα». 

Τέλος, αναφερόμενος στη λεγόμενη ψήφο διαμαρτυρίας επεσήμανε πως «πάντα θα υπάρχει αυτός ο φόβος. Κάνουμε προσπάθεια να πείσουμε κάθε ‘Έλληνα και Ελληνίδα το πόσο σημαντική είναι η ψήφος για την πορεία της πατρίδας. Υπήρξε μια τετραετία ανάπτυξης και ανάκαμψης και αυτή η πορεία πρέπει να συνεχιστεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα