back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πογέτ: «Αν είχα την ευκαιρία να αναλάβω την Τότεναμ θα ήταν φανταστικό»

Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται ο σύλλογος»: Ο προπονητής της Ελλάδας, Γκας Πογέτ, ομολόγησε την επιθυμία του να γίνει προπονητής της Τότεναμ».

Είναι ο τίτλος της αγγλικής ιστοσελίδας tothelaneandback.com, που αποκαλύπτει σήμερα νέα αποσπάσματα από τα όσα είπε ο 55χρονος Ουρουγουανός, μιλώντας στο podcast του BBC Radio Scotland’s Sacked in the Morning.

«Ο πρώην βοηθός προπονητής της Τότεναμ και νυν τεχνικός της Ελλάδας, Γκας Πογέτ, παραδέχθηκε ότι θα γίνει προπονητής της Τότεναμ εάν του προσφερθεί η ευκαιρία. Ήταν βοηθός του Χουάντε Ράμος από το 2007 έως το 2008 όπου πανηγύρισε το League Cup με τους “Σπερς”, το τελευταίο τρόπαιο που κατέκτησε ο σύλλογος.

Έκτοτε έχει προπονήσει διάφορες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Μπέτις, Μπορντό, και επί του παρόντος την Εθνική Ελλάδας» αναφέρει η ιστοσελίδα που εξειδικεύεται σε θέματα της Τότεναμ.

Όπως είναι γνωστό, η Τότεναμ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια του «παράθυρου» για τις εθνικές ομάδες του Μαρτίου, ενώ τη Δευτέρα απολύθηκε και ο προσωρινός αντικαταστάτης του, Κριστιάν Στελίνι, μετά τη συντριβή (6-1) από τη Νιούκαστλ. Ο Ράιαν Μέισον θα καθοδηγήσει τεχνικά την ομάδα του Λονδίνου έως το τέλος της σεζόν.

«Ξέρω πολύ καλά τον Ντάνιελ Λίβι. Ήμουν εκεί ως προπονητής και ξέρω τι χρειάζεται ο σύλλογος. Για μένα, από άποψη γνώσεων, είναι απλό. Αν είχα την ευκαιρία θα ήταν απίστευτο, θα ήταν φανταστικό» είπε ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος έπαιξε επίσης ως μέσος για την Τότεναμ μεταξύ 2001 και 2004.

«Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει η ελληνική ομοσπονδία σε αυτό, δεδομένου ότι έχει ακόμη συμβόλαιο μαζί της, αλλά και πώς θα αντιδράσει το διοικητικό συμβούλιο της Τότεναμ και ιδιαίτερα ο Ντάνιελ Λέβι σε αυτό, αν τους τεθεί υπόψη» καταλήγει η αγγλική ιστοσελίδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα