back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θ. Παφίλης: Το ΚΚΕ δεν συμμετέχει σε αντιλαϊκή κυβέρνηση

Διαβάστε επίσης

«Το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρη θέση, δεν συμμετέχει σε αντιλαϊκή κυβέρνηση» επανέλαβε , σχολιάζοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

«Χρειάζεται μεγάλο θράσος για να ζητά κάτι τέτοιο, έχουμε επαναλάβει, σε όλους τους τόνους, ότι το ζήτημα δεν είναι οι συνεργασίες, αλλά με ποια πολιτική μπορούν να γίνουν». Να υπενθυμίσω ότι και το 2012 και το 2015 το ΚΚΕ δεν είχε πιστέψει τις ψεύτικες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ενώ είχαμε προειδοποιήσει μάλιστα για το τρίτο μνημόνιο, γεγονός που επιβεβαιώθηκε».

Ο κ. Παφίλης επισήμανε ότι «όλες οι κυβερνήσεις ακολουθούν η μία μετά την άλλη χειρότερη πολιτική, πατώντας μάλιστα η μία πάνω στο έργο της προηγούμενης, αφού έχουν την ίδια πολιτική» και πρόσθεσε: «Να σας φέρω ως παράδειγμα τη σύμπραξή τους, στους Δήμους Πατρέων και Καισαριανής για να αντιμετωπίσουν τον κομμουνιστή δήμαρχο και τον κομμουνιστή υποψήφιο αντίστοιχα. Η υποκρισία, αλλά και η κοροϊδία έχει τα όριά της» επισήμανε.

Τέλος, ο κ Παφίλης τόνισε ότι το ΚΚΕ θέλει να συσπειρώσει τον λαό με βάση τα συμφέροντα των πολιτών, σημειώνοντας ότι για την κατάσταση που ζουν σήμερα οι εργαζόμενοι ευθύνονται τα αστικά κόμματα.

«Το πραγματικό δίλημμα είναι αν την επόμενη μέρα θα είναι δυνατή η κυβέρνηση που θα φέρει νέα αντιλαϊκά μέτρα ή ο λαός με δυνατό ΚΚΕ να ασκεί αντιπολίτευση και να εμποδίζει την εφαρμογή αυτής της πολιτικής».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα