back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός έτοιμος για το 2-0

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε, με μόνο στόχο την δεύτερη νίκη του στην σειρά των playoffs της EuroLeague που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στο Final Fοur του Κάουνας.

Το δεύτερο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας θέλει να κάνει απόψε το βράδυ (21:30-NS Prime) στο κατάμεστο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs της EuroLeague.

Μετά την νίκη με 79-68 στο πρώτο παιχνίδι, στόχος είναι να γίνει το 2-0 από τους Πειραιώτες, να υπερασπιστούν την έδρα τους και ακολούθως να ταξιδέψουν με ηρεμία και ασφάλεια στην Κωνσταντινούπολη για τα δύο επόμενα παιχνίδια.

Βεζένκοφ και Κάναν ήταν οι πρωταγωνιστές για τους Πειραιώτες στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, με τον προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα, να μην έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών και να δηλώνει: «Θα είναι εξίσου δύσκολο, ίσως είναι και πιο δύσκολο για τον αντίπαλο», ενόψει του Game 2.

Από την άλλη, η Φενέρ θα ψάξει αντίδραση για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να επιστρέψει με την ψυχολογία στα ύψη στην Τουρκία. Ο Γκούντουριτς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση την περασμένη Τετάρτη, ενώ ο Σκότι Γουίλμπεκιν αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής, κάτι που δεν συνέβη στο προχθεσινό ματς. Εκτός αναμένεται να μείνουν ξανά οι Ντέβιν Μπούκερ και Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα