back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Υπόμνημα 300 σελίδων συνοδευόμενο από ηλεκτρονικό και οπτικο-ακουστικό υλικό που αποδεικνύουν τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του «Εθνικού Κόμματος – Έλληνες» κατέθεσε η ΝΔ στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να ‘’μπλοκάρει’’ την κάθοδο του κόμματος στις ερχόμενες εκλογές. “Αποτελεί χρέος κάθε δημοκρατικού πολιτικού σχηματισμού και κάθε πολίτη να προστατεύει την δημοκρατία από τους εχθρούς της. Σε αυτό τον διαρκή αγώνα θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή”, ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

Αίτηση εξαίρεσης τριών Αρεοπαγιτών κατέθεσε το κόμμα Κασιδιάρη.

Στο δρόμο προς τις κάλπες οξύνεται η πολιτική αντιπαράθεση…

Σε Φωκίδα και Αιτωλοακαρνανία περιοδεύει ο πρωθυπουργός. Μιλώντας από την Φωκίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. χαρακτήρισε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ‘’Άρες μάρες κουκουνάρες και διερωτήθηκε ποιος μπορεί να πιστέψει ότι η ελληνική οικονομία αντέχει σήμερα πρόγραμμα 70 δισεκατομμυρίων που τάζει ο κ Τσίπρας’’ Από την Ναύπακτο και το Μεσολόγγι έθεσε εκ νέου το δίλλημα της πρώτης κάλπης που θα καθοσίσει ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα’’ ενώ χαρακτήρισε μη σοβαρή την πρόταση Ανδρουλάκη για πρωθυπουργό ‘’kinder έκπληξη’’ το όνομα του οποίου θα μάθουμε μετά τις εκλογές..

 

‘’Χαλαρή ψήφος στις 21 Μαϊου σημαίνει Μητσοτάκης, αισχροκέρδεια, αδικία, διαιώνιση του δράματος που ζήσαμε τέσσερα χρόνια τώρα” είπε από τη Χίο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Απευθυνόμενος στους νέους ψηφοφόρους ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι “η πιο ισχυρή ψήφος διαμαρτυρίας είναι η ψήφος που θα κάνει το καθεστώς Μητσοτάκη να ηττηθεί. Και ήττα του Μητσοτάκη και της ΝΔ σημαίνει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ”.

Στην Κομοτηνή μιλά αυτή την ώρα ο Προέδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ , Νίκος Ανδρουλάκης. Νωρίτερα σήμερα, δόθηκε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος. Επικεφαλής τίθεται ο διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κινήματος, Παναγιώτης Δουδωνής. Τη δεύτερη εκλόγιμη θέση καταλαμβάνει ο Δημήτρης Μάτζος, εκπρόσωπος τύπου του κόμματος. Στη τρίτη θέση τοποθετείται – εκπροσωπώντας τον απόδημο Ελληνισμό – η Ελένη Χρονοπούλου νομική σύμβουλος στην Κομισιόν.Στην Καισαριανή, σε κομματική εκδήλωση για την εργατική πρωτομαγιά μίλησε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία με τη συμμετοχή πολλών τραγουδιστών.. Με συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento ο κ Κουτσούμπας επανέλαβε ότι καταδίκη των αντιλαϊκών πολιτικών θα έρθει μόνο με πολύ Δυνατό Κομμουνιστικόι κόμμα’’

‘’Κάλεσμα σε πανελλήνια εθνική συστράτευση σε όλα τα κόμματα που αποκλείστηκαν από τις εκλογές’’ απηύθυνε από την Πάτρα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Στην Καβάλα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Στις 10 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Διακομματικής Εκλογικής Επιτροπής, το debate θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ και θα προβληθεί ζωντανά, από τις εννέα το βράδυ. Συντονιστής δημοσιογράφος θα είναι ο Γιώργος Κουβαράς, ενώ ερωτήσεις θα θέσουν δημοσιογράφοι τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας.Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι, αδέρφια 40 και 48 ετών, για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Σύμφωνα με την με την ΕΛΑΣ, στην δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και άλλοι δράστες για τα οποίους γίνεται έρευνα για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη τους. Ταυτόχρονα, οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον ηθικό αυτουργό, τον άνθρωπο που έδωσε εντολή για την άνανδρη εκτέλεση του δημοσιογράφου..

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 5η αγωνιστική των Play Out, της Σούπερ Λιγκ…

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία, 0-0 στο 87’

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός, 1-2 στο 87’

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 στο 88’

Ατρόμητος – ΟΦΗ. 2-3 στο 90’

Και ο καιρός…

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες για αύριο στην Αττική, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα . Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα