back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Τρεις εβδομάδες πριν τις κάλπες τις 21ης Μάϊου που θα διεξαχθούν με απλή αναλογική οξύνεται η πολιτική αντιπαράθεση, την ώρα που τα κομματικά επιτελεία προετοιμάζονται για το debate των πολιτικών αρχηγών που θα διεξαχθεί στις 10 Μάϊου και θα πραγματοποιηθεί και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ.

‘’Ας έλθουν στο debate να μας πουν πως αντιλαμβάνονται την προοδευτική κυβέρνηση’’.. είπε το Σάββατο από το Αγρίνιο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Από τη Φωκίδα χαρακτήρισε ’Άρες μάρες κουκουνάρες το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για παροχές 70 δις ευρώ που τάζει ο κ Τσίπρας’’.. Ενώ από τη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι χαρακτήρισε μη σοβαρή την πρόταση Ανδρουλάκη για πρωθυπουργό ‘’kinder έκπληξη’’ το όνομα του οποίου θα μάθουμε μετά τις εκλογές..

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Ήπειρο, θα παρουσιάσει στη μια και μισή το μεσημέρι από τα Ιωάννινα, το πρόγραμμα της ΝΔ για την Ήπειρο το 2023, ενώ στις επτά το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης (Du Lac).

Ο Αλέξης Τσίπρας θα περιοδεύσει στις Αχαρνές. Στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει για τον ποντιακό ελληνισμό στην κεντρική πλατεία Αγίου Βλασίου. Το Σάββατο, από τη Χίο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ‘’Χαλαρή ψήφος στις 21 Μαϊου σημαίνει Μητσοτάκης, αισχροκέρδεια, αδικία, διαιώνιση του δράματος που ζήσαμε τέσσερα χρόνια τώρα”

Στην Ξάνθη θα περιοδεύσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Από την Κομοτηνή προέταξε ως εκλογικό δίλημμα ‘’Πολιτική με ήθος, συνέπεια, αξιοπρέπεια και αλήθεια, που λέει “δικαιοσύνη παντού” και όχι για όλους τους άλλους πλην της κομματικής παρέας του εκάστοτε πρωθυπουργού’’, ενώ από την Αλεξανδρούπολη ζήτησε ισχυρή εντολή για σταθερότητα και πρόοδο με προγραμματικές συγκλήσεις από την πρώτη Κυριακή’’

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στην εργατική Πρωτομαγιά “που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής, στις 7.30 μ.μ., στο Σκοπευτήριο Καισαριανής. Το Σάββατο, με συνέντευξή του στο DOCUMENTO χαρακτήρισε “Θράσος και γελοιότητα την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να αναζητήσει και στο ΚΚΕ τους βουλευτές που του λείπουν για την αντιλαϊκή κυβέρνηση που θέλει να συγκροτήσει με το ΠΑΣΟΚ’’.

Στη μία μετά το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας (REX).Στην Καβάλα περιόδευσε το Σάββατο ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Υπόμνημα που αποδεικνύει τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του «Εθνικού Κόμματος – Έλληνες» κατέθεσε το Σάββατο η ΝΔ στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να ‘’μπλοκάρει’’ την κάθοδο του κόμματος στις ερχόμενες εκλογές. Υπόμνημα για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εκλογές είχε καταθέσει την Παρασκευή και το ΠΑΣΟΚ. Στο μεταξύ, αίτηση εξαίρεσης τριών Αρεοπαγιτών κατέθεσε το κόμμα Κασιδιάρη.

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι, αδέρφια 40 και 48 ετών, για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Σύμφωνα με την με την ΕΛΑΣ, στην δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και άλλοι δράστες για τα οποίους γίνεται έρευνα για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη τους. Ταυτόχρονα, οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον ηθικό αυτουργό, τον άνθρωπο που έδωσε εντολή για την άνανδρη εκτέλεση του δημοσιογράφου..

Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις εννέα το βράδυ, 7 Χλμ. Νοτιο-ανατολικά του Μαραθιά Ναυπακτίας.

Από 1ης Μαΐου ξεκινά το θερινό νυχτερινό τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας. Θα ισχύσει έως τις 31 Οκτωβρίου με συνεχές ωράριο από τις 11 το βράδυ έως επτά το πρωί καθημερινά.

Στην αθλητική επικαιρότητα

για την 5η αγωνιστική των Play off της Σούπερ Λιγκ παίζουν

Στις οχτώ το βράδυ: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Βόλος και ΠΑΟΚ – Άρης

Στα σκορ του Σαββάτου

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: 0 – 0

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός: 2 – 2

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα:0 – 1

Ατρόμητος – ΟΦΗ: 2 – 3

Και ο καιρός…

Νεφώσεις και σποραδικές τοπικές βροχές στην Αττική. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα