back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 08:00

Διαβάστε επίσης

Τα Ιωάννινα, επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός απ’ όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα για την Ήπειρο.

Χθες από το Αγρίνιο ο κύριος Μητσοτάκης, υπογράμμισε ότι “δεν πρέπει η χώρα, να ξανακυλήσει πίσω. Πρέπει να πάμε τη χώρα μπροστά με σταθερότητα, με τόλμη, με πιο γρήγορους ρυθμούς”.

“Οι εκλογές με απλή αναλογική δεν είναι εκλογές χαλαρής ψήφου, γιατί θα βγάλουν κυβέρνηση” τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Χίο. Υπογράμμισε ότι “η αλλαγή είναι η μεγάλη επιθυμία της μεγάλης πλειοψηφίας”. Σήμερα ο κύριος Τσίπρας θα περιοδεύσει στις Αχαρνές, όπου θα μιλήσει για τον ποντιακό ελληνισμό.

To προγραμματικό σχέδιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τη νέα γενιά βρέθηκε στο επίκεντρο της ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κομοτηνή. Σήμερα επισκέπτεται την Ξάνθη. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, το οποίο ανακοινώθηκε χθες είναι ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Παναγιώτης Δουδωνής. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μαντζος και στην τρίτη η Ελένη Χρονοπούλου, εκπροσωπώντας τον απόδημο Ελληνισμό. Αναλυτικά οι υποψήφιοι και τα βιογραφικά τους στον ιστότοπο του σταθμού μας www.athina984.gr.

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει απόψε στην Καισαριανή, πριν από την συναυλία – αφιέρωμα που οργανώνει για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Σκοπευτήριο, η Κομματική Οργάνωση Αττικής, στις επτά και μισή το απόγευμα.

Την Καλαμάτα επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Στην Ξάνθη ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης. “Αυτό που διακυβεύεται τώρα, είναι το χτίσιμο μιας μεγάλης αγωνιστικής παράταξης που θα δημιουργήσει συνθήκες για μια κυβέρνηση αγωνιστικής Αριστεράς” τόνισε.

Υπόμνημα ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου κατά της ανακήρυξης του “Εθνικού Κόμματος – Έλληνες” στις ερχόμενες εκλογές, κατέθεσε η ΝΔ. Το υπόμνημα συνοδεύεται από υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων και οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύουν τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος.

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Σύμφωνα με την με την ΕΛΑΣ, στην δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και άλλοι ύποπτοι για τους οποίους γίνεται έρευνα.

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε εξωτερικό χώρο εργοστασίου κοντά στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο.

Οργάνωση υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάτοικοι και επιζήσαντες κατήγγειλαν χθες, πως 136 άμαχοι, ανάμεσά τους 50 γυναίκες και 21 παιδιά, σφαγιάστηκαν την 20ή Απριλίου στο χωριό Καρμά, από άνδρες με στολές και διακριτικά του στρατού της Μπουρκίνα Φάσο. Το στρατιωτικό καθεστώς της χώρας καταδίκασε την επίθεση, χωρίς να δώσει απολογισμό θυμάτων.

Στην αθλητική επικαιρότητα και για την 7η αγωνιστική των Play Off της Σούπερ Λιγκ παίζουν: στις 8: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Βόλος και ΠΑΟΚ – Άρης

Και ο καιρός

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Αττική. Θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα